![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey όλα. Κάνοντας μια μεγάλη επαγγελματική προώθηση σχετικά με από κοινού χρήση ιδιωτικών αυτοκινήτων. Έχεις όλα τα πόστερ του σχεδιάζονται, το λογότυπο, flyer της, Ε / Α φύλλα. Απλά κόλλησε σε ένα τελευταίο πράγμα λίγο? Ένα σύνθημα. Το μόνο πράγμα που έχω βρει με το "Ταξίδι στα 2 του και να αποθηκεύσετε την ουρά του" Χρειάζομαι ακόμη τρία, με το ίδιο είδος αισθάνονται ως μία παραπάνω. Θέλω ένα για το "3" S "Μία για'4 's' και ένα αρνητικό βυθομέτρηση ένα για'1' s' Κάθε ιδέες κανέναν;
|
| |||
| |||
| Δεν θα ταξιδέψει μόνος, βοηθοί σας δώσει ένα τηλέφωνο! Αξιολύπητος!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι σαν τις μέλισσες και τα ταξίδια στο 3s
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μην οπές, ταξίδια σε τέσσερα
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| η πρώτη μου σκέψη είναι η stupidest |
|
| |||
| |||
| αποθηκεύσετε τα δέντρα μας, τα ταξίδια στο 3s;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ταξιδεύοντας από μόνη της δεν αποτελεί ορόσημο Να μην είναι ίσια, τα ταξίδια με mate fancy έκπτωση; λάβει mate! Να είναι ένα μεγάλο και να mate Πάρτε ένα mate και αποκαλούμε μια ημερομηνία <EDIT> Πηγαίνετε για μια κρουαζιέρα, αλλά καθιστούν twos Δεν μπορείτε να χάσουν τα ταξίδια στην twos Ride τρία σας cronies Πίτα και Μπιζέλια τρία ταξίδια! <EDIT>
|
| |||
| |||
| Να είστε προσεκτικοί με κάθε φυλετικής ή θρησκευτικής δηλώσεις. Επίσης, δεν φαίνεται σαν κάτι πολύ, αλλά μπορεί εύκολα να λαμβάνονται λάθος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hahaha, oh άνθρωπος μπορώ εικόνα επίχρισμα όλα εκείνα τα τείχη, όλοι δείχνουν προς την εργασία, το περπάτημα και το καθιστικό υπάρχει slackjawed.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|