![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdravo svima. Radiš veliku promociju za automobil na radu u svezi s dijeljenjem. Imaš sve poster's dizajniran, naš logotip, letak-a, Q / A listova. Samo zaglavi na jedan malo stvar, a catchphrase. Jedino što sam je došao gore sa "Putovanja u 2 i spremanje perčin's" Trebam još tri, s istom vrstom osjećam kao onaj gore. Treba mi jedan za'3 's' Jedan za'4' s' i negativan sondiranje jedan za'1 's' Bilo koji ideja bilo tko?
|
| |||
| |||
| Nemojte putovati sami, dajte vaš telefonski prijateljima! Jadan!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| biti kao pčele i putuju u 3S
| |||
| |||
| Quote:
Nemojte se bores, putovanja u četveronoške
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| prva misao mi je stupidest |
|
| |||
| |||
| spasiti naše šume, putovanja u 3S?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Putovanje sama ne miljokaz Nemojte se ravno, putovanja s drugarica jedna fancy rabat? uzeti mate! Biti velik i uzeti drugarica Uzmi mate i pozvati ga datum <EDIT> Idi na krstarenje, ali se twos Ne možete izgubiti putuju u twos Vožnja u threes sa svojim cronies Pie grašak i putovanja u threes! <EDIT>
|
| |||
| |||
| Budite oprezni s bilo rasne ili vjerske izjave. To ne izgledaju kao nešto puno, ali lako se može uzeti u krivu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hahaha, oh man I can sliku onih pijan cijele zidove, svi pokazivanje gore na posao, u šetnju i sjedi tamo slackjawed.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|