![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי כולם. עושים הגדול קידום בעבודה לגבי שיתוף המכונית. יש לך את כל פוסטר מתוכנן, הסמל שלנו, של הכרוז, ש / ת גיליונות. פשוט תקועים על דבר קטן אחד אחרון; catchphrase א. הדבר היחיד שאני כבר בא עם זה "נסיעה ב 2 של ולשמור את התור של" אני צריך עוד שלושה, עם אותו סוג של מרגיש כמו אחד למעלה. אני צריך אחד עבור'3 'S' אחד'4 'S' ואת שלילית צליל אחד עבור'1 'S' יש לך רעיונות מישהו?
|
| |||
| |||
| האם לא לנסוע לבד, תן את הטלפון mates! מעורר רחמים!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| לא! זה מגניב. לחיים עבור מייק לוקח את הזמן.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| להיות כמו דבורים and Travel in 3s
| |||
| |||
| ציטוט:
אל תהיה bores, נסיעות ארבעות
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| הראשון חשבתי על זה stupidest |
|
| |||
| |||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Travelling לבד הוא לא ציון דרך אל תהיה ישר, נסיעה עם בן זוג הנחה של אשליה? לקחת בן זוג! היה נהדר ולקחת בן זוג קח זוג ולקרוא לו תאריך <EDIT> לכו על שיוט, אבל לעשות את זה twos אתה לא יכול להפסיד travelling in twos הסעה ב threes עם cronies עוגה ו Peas נסיעה ב threes! <EDIT>
|
| |||
| |||
| תיזהר עם כל גזעי או דתי הצהרות. זה לא נראה כמו הרבה, אבל משהו יכול בקלות לקחת טועה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hahaha, הו האיש בתמונה אלה אני יכול מטויח בכל הקירות, כולם להופיע לעבודה, הליכה ואילו יושב שם slackjawed.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|