![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, To je můj první příspěvek do fóra, je to velmi informativní a opravdu zábavná. Podle routery, Myspace sníží jeho zaměstnanců o 30 procent. Jak se můžete hádat, Facebook a štěbetání jsou velmi silné konkurenty myspace. Existují mnohé další konkurent v online komunitě průmyslu a Zajímalo by mě, která z nich bude nejúčinnější. Jakékoliv předpovědi? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Bebo je v podstatě mrtvý Myslím, MySpace myslím je masivní úbytek, cvrlikání, dobře, že je mírně odlišné aplikace tak myslím, že to přežije a zmutovat do něj vlastní směr. Facebook je však pouze budeme pěstovat.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Facebook je v masivní dluh, nelze zpeněžit to stejné s cvrlikání.
| |||
| |||
| Myspace je dobrá, ale myslím, že Facebook bude jen růst Evan není s to sám eveyron na koleji Evane moje asistentka se zdá být na Facebook Evane jsem myslel, že má dva účty! Ale na toto téma, kdo si myslí, že sociální sítě jsou stránky mluví o reall komunikace pryč? Myslím, že ano:) dobré, pokud si dotírat vidět své přátele nebo rodinu v reálném světě, ale když budete mluvit se svými přáteli z toho, že žijí za rohem Jeho abit sutpid tbh lol. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze sledovat video na Myspace a Ning pouze | Čas | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 23. května 2009 21:02 |
| Myspace TM Kód | book2cool | Web Design, hosting & SEO | 5 | 20. března 2007 06:15 |
| Jak poslat e-mailem přes myspace? | fm_hyudin | Web Design, hosting & SEO | 2 | 18. března 2007 04:06 |
| Thread Nástroje | |
| |