![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Αυτό είναι το πρώτο μου post στο φόρουμ, είναι πολύ κατατοπιστική και πραγματικά απολαυστική. Σύμφωνα με Routers, Myspace θα μειώσει το προσωπικό κατά 30 τοις εκατό. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, Facebook και Twitter είναι πολύ ισχυρούς ανταγωνιστές του myspace. Υπάρχουν πολλά ακόμη ανταγωνιστή στην online κοινότητα της βιομηχανίας και αναρωτιέμαι ποια θα είναι πιο ισχυρό. Κάθε προβλέψεις; |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Bebo είναι ουσιαστικά νεκρό πιστεύω, MySpace νομίζω ότι είναι σε μαζική μείωση, Twitter, καλά ότι είναι μια ελαφρώς διαφορετική εφαρμογή γι 'αυτό νομίζω ότι θα επιβιώσει και να μεταλλαχθούν σε αυτό η ίδια κατεύθυνση. Facebook ωστόσο, θα είναι μόνο να αυξάνονται.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Facebook είναι το τεράστιο χρέος, που δεν μπορεί να έχει κέρδος αυτό, με την ίδια έξαψη.
| |||
| |||
| Myspace είναι καλή, αλλά πιστεύω ότι θα αυξηθεί Facebook Evan δεν έχει ο ίδιος eveyron στο κολέγιο Evan λέκτορας μου φαίνεται να είναι σχετικά με Facebook I Evan νομίζουν ότι έχει δύο λογαριασμούς! Αλλά για το θέμα αυτό που πιστεύει ότι η κοινωνική δικτύωση ιστοσελίδες μιλούν την ανακοίνωση reall μακριά; Πιστεύω πως ναι:) το καλό αν δείτε επίκλισης οικογένεια ή τους φίλους σας στον πραγματικό κόσμο, αλλά όταν μιλάτε με τους φίλους σας εκεί που ζουν γύρω από τη γωνία Η abit sutpid tbh lol. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο και Myspace Ning μόνο | Χρόνος | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 23η Μαΐου 2009 21:02 |
| Myspace TM Κωδικός | book2cool | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 20 Μαρ 2007 06:15 |
| Πώς να στείλετε email μέσω του myspace; | fm_hyudin | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 18 Μαρ 2007 04:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |