![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ovo je moj prvi post na forumu, to je vrlo informativan i ugodne stvari. Prema usmjerivači, Myspace će istrijebit osoblja za 30 posto. Kao što možete pogoditi, Facebook i Twitter su vrlo snažni konkurenti za MySpace. Postoji mnogo više konkurencija u industriji i online zajednica Pitam koji će postati najmoćniji. Svejedno predviđanja? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Bebo je u suštini mrtvih Mislim, MySpace mislim da je u padu masivni, Twitter, dobro da je malo drugačiji aplikaciju tako mislim da će preživjeti i mutirati u nju vlastiti smjer. Facebook međutim, samo će rasti.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Facebook je u masivnoj dugom, ne mogu monetizovati ga, isti sa cvrkut.
| |||
| |||
| Myspace je dobar, ali mislim da će samo rasti Facebook Evan nema ga sebi eveyron na mom faksu Evan predavač Čini se da se na Facebook Evan ja mislim da ima dva računa! Ali o ovoj temi, koji smatra da je socijalna umrežavanje webove govorimo u reall komunikacija daleko? Mislim da je tako:) njegove dobre i ako ne mogu vidjeti svojim prijateljima ili obitelji u stvarnom svijetu, ali kada govorimo o prijateljima koji tamo žive oko kutu Njegova abit sutpid tbh lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne može gledati videe na Myspace i samo Ning | Vrijeme | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 23. svibanj 2009 21:02 |
| TM Myspace Code | book2cool | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 20. ožujak 2007 06:15 |
| Kako poslati poruku e-pošte putem MySpace? | fm_hyudin | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 18. ožujak 2007 04:06 |
| Thread Tools | |
| |