![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Šī ir mana pirmā pastu uz forumu, tas ir ļoti informatīvas un patīkams tiešām. Saskaņā ar Routers, MySpace samazinās darbinieku skaitu par 30 procentiem. Kā jūs varat uzminēt, Facebook un Twitter ir ļoti spēcīgi konkurenti MySpace. Ir daudz vairāk konkurentu, tiešsaistes Kopienas ražošanas nozare, un es brīnos, kas vienam būs spēcīgākie. Jebkurš prognozes? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Bebo būtībā ir miris es domāju, MySpace, manuprāt, ir masveida samazināšanās, tērzēšana, arī to, ka ir nedaudz atšķirīga piemērošana tāpēc es domāju, ka tas būs izdzīvot un mutācijas rezultātā, tā paša virzienā. Facebook tomēr ir tikai turpinās augt.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Facebook ir masveida parāda, tie nevar gūt ienākumus tā, tas pats ar čivināt.
| |||
| |||
| MySpace ir labs, bet es domāju, facebook tikai pieaugs evan nav tas pats eveyron koledžās evan mans pasniedzējs, šķiet, ir par facebook es evan domāju, ka viņa ir divus kontus! Bet par šo tēmu, kas domā, ka sociālo tīklu mājas runājam reall komunikācijas prom? I think so:) tā labi, ja Jūs nevar redzēt savu draugu vai ģimenes reālā pasaulē, bet, kad tu runā ar savu draugu tur, ka dzīvo ap stūri Tās ABIT sutpid TBH lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |