![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Ово је мој први пост на форуму, то је врло информативан и угодне ствари. Према усмерива, Мыспаце ће истријебит особља за 30%. Као што можете погодити, Фацебоок и Туиттер су врло снажни конкуренти за МыСпаце. Постоји много више конкуренција у индустрији и онлине заједница Питам који ће постати најмоћнија. Свеједно предвиђања? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Бебо је у суштини мртвих Мислим, МыСпаце мислим да је у паду масивним, Туиттер, добро да је мало другачији апликацију тако мислим да ће преживети и мутирати у њу властити смјер. Фацебоок међутим, само ће расти.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фацебоок је у масивној дугом, не могу монетизовати га, исти са цвркут.
| |||
| |||
| Мыспаце је добар, али мислим да ће само расти Фацебоок Расплинути нема га себи евеырон на мом факултету Расплинути предавач Чини се да се на Фацебоок Расплинути ја мислим да има два налога! Али о овој теми, који сматра да је социјална умрежавање уебове говоримо у реалл комуникација далеко? Мислим да је тако:) његове добре и ако не могу да видим својим пријатељима или породици у стварном свету, али када говоримо о пријатељима који тамо живе око углу Његова абит сутпид тбх лол. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не може гледати видео на Мыспаце и само Нинг | Време | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 23 мај 2009 21:02 |
| ТМ Мыспаце Цоде | боок2цоол | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 20 март 2007 06:15 |
| Како послати поруку е-поште путем МыСпаце? | фм_хыудин | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 18 март 2007 04:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |