![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Це мій перший пост на форумі, дуже інформативний і дуже приємним. Згідно маршрутизатори, MySpace буде скоротити свій персонал на 30 відсотків. Як можна здогадатися, Facebook і Twitter є дуже потужними конкурентами MySpace. Є ще дуже багато конкурентів в індустрії онлайн співтовариством і мені цікаво, який з них стане найпотужнішим. Будь-які прогнози? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Bebo суті мертвий Я думаю, MySpace Я думаю, в масове скорочення, Twitter, добре, що це трохи інший додаток тому я думаю, що вижити і мутувати у його власному напрямку. Facebook Але це тільки буде рости.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Facebook у масових заборгованості, вони не можуть монетизувати його, те ж саме з Twitter.
| |||
| |||
| MySpace це добре, але я думаю, Facebook буде тільки рости Еван не маючи самі eveyron в коледжі Еван мій викладач, як видається, на Facebook Еван Я думаю, що вона має дві секунди! Але з цього питання, який вважає, що сайти соціальних мереж йде мя зв'язку Away? Я так думаю:) свою добру Якщо Ви не можете побачити ваші друзі або родичі в реальному світі, але коли ви говорите з вашими друзями, що там живуть за рогом її ABIT sutpid LOL ТБХ. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не можете дивитися відео на Myspace і Ніна тільки | Час | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 23 травня 2009 21:02 |
| MySpace ТМ кодекс | book2cool | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 20 березня 2007 06:15 |
| Як відправити пошту через MySpace? | fm_hyudin | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 18 березня 2007 04:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |