по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Nanny разказва Джаксън наркотиците Болестта

Reply

Нишка Инструменти
Old 28 юни 2009 г., 03:38
Номер на групата

Default Nanny разказва Джаксън наркотиците Болестта

Майкъл Джексън е стомаха му изпомпва "много пъти", взети като смес от лекарства, неговата детска игра е казал.

Семейството на Майкъл Джексън се, че призоваха за секунда след смъртта ...

Грейс Rwaramba, 42, заяви, че певицата не е имал идея за пари и - към края на живота си - е била все повече се влияе от нацията на исляма секта.
Тя каза неделя Times: "Аз трябваше да помпа стомаха му много пъти. Той винаги смесва толкова много от него."
Тя каза: "Имаше един период, че е толкова зле, че не съм нека децата да го видя. Той винаги е ял твърде малко и смесват прекалено много."
Г-жа Rwaramba каза Джаксън беше казал, че той я е само регистрирали за извършване на 10 концерта в Лондон на O2 Arena, а не на 50 обяви със стимулатори.
Тя каза, че нацията на исляма беше казал Джаксън струва £ 60000 месец да наема му начало, което тя счита, е до четири пъти по твърде много. Тя добави: "Михаел не е имал идея за пари."
Междувременно, декларация освобождава от певицата семейството описани смъртта му като "един от най-мрачните моменти от нашия живот".
Част от информацията, приписани от народа списание в САЩ, за да пее на бащата Джоузеф Джаксън, гласи: "В един от най-мрачните моменти от нашия живот ни е трудно да се намерят подходящите думи за тази внезапна трагедията всички ние трябваше да се срещат .
Семейството се разбира, че са поискали втори независим следкланичен преглед на Джаксън тялото, A coroners служител заяви в събота вечер. Първата официална проверка е приключила в петък и тялото освобождава от семейство.
Брайън Елиас, на графство следователя кабинет, заяви: "Моето разбиране е, че те са поискали второ аутопсията. Но ние няма начин да потвърди това. Тялото е в морга, и ако те искат да се процедира с отделно аутопсията, тя е до тях. "
Old 28 юни 2009 г., 08:18
Администратор Група

Моля, не се прави копие / паста съдържание от други сайтове.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 юни 2009 г., 08:50
Номер на групата

Добре пич съжалявам.
Old 28 юни 2009, 14:59
Модератор Група

Публикуване линк към източника дава кредит на автора. Copyright въпроси ....

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Майкъл Джаксън умира в LA evilfantasy Изключено Тема Дискусия 21 21 Юли 2009 18:37
Фара Fawcett и Майкъл Джексън, злонамерени програми Разпределение evilfantasy Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 26 Юни 2009 12:49
Той ми каза, че имам нужда от licience eaglesfreak Мултимедия & Codecs 4 4 февруари 2008 12:24
POST ми казва, аз имам 2 операционни системи Arriflex Windows операционни системи 5 22 Дек 2007 17:25
Net Nanny Всеки софтуер, който работи? quinda Общи Софтуер Чат 1 14 ноември 2006 06:01
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc