![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Michael Jackson měl žaludek odčerpaných "mnohokrát", kteří se směsí léků na předpis, jeho dětská chůva prohlásil. Čeleď Michael Jackson se domnívali, že vyzval k druhé post-mortem ... Grace Rwaramba, 42, řekla zpěvačka netušila o peníze a - na konci svého života - byl stále více ovlivňovány národa islámu sect. Řekla v Sunday Times: "Musel jsem čerpadlo žaludek několikrát. Vždycky smíšené tolik o to." Ona řekla: "Bylo jedno období, které bylo tak špatné, že jsem se nechal děti ním. Vždy jedla málo a smíšené příliš mnoho." Paní Rwaramba řekl Jackson musel jí řekla, že si myslel, že měl jen přihlásili k plnění 10 koncertů v londýnské O2 Areně, spíše než 50 oznámila promotory. Řekla národa islámu Jackson byl řekl, že náklady 60.000 liber měsíčně na nájem svého domova, který se domnívá, že byl až čtyřikrát příliš mnoho. Ta zní: "Michael netušila o peníze." Mezitím prohlášení vydané zpěvák rodiny popsány jeho smrti jako "jednu z nejtemnějších chvílích našeho života". Část výkazu, přidělený podle People Magazine v USA se zpěvačkou otec Joseph Jackson, takto: "V jednom z nejtemnějších okamžiků našeho života jsme těžké najít vhodná slova k této náhlé tragédie všichni museli setkat . Rodina je chápána aby požádal o druhé nezávislé post-mortem vyšetření na Jackson těla a koronera důstojník řekl v sobotu večer. První oficiální vyšetření bylo ukončeno v pátek a tělo uvolňuje do rodiny. Brian Elias, z okresního koronera kancelář, řekl: "My za to, že mají požadované druhou pitvu. Ale nemáme žádný způsob potvrzující, že. Těleso je v márnici, a pokud budou chtít pokračovat v samostatném pitvu, je je na nich. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prosím, ne rovnou kopírovat / vložit obsah z jiné stránky.
| |||
| |||
| ok mate líto. |
|
| |||
| |||
| Odeslání odkazu na zdroj poskytuje úvěry autora. Copyright otázky .... |