μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Νταντά Tells των Ναρκωτικών Jackson Ασθένεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28η Ιουν. 2009, 03:38
Ομάδα Δωρητών

Default Νταντά Tells των Ναρκωτικών Jackson Ασθένεια

Michael Jackson είχε το στομάχι αντλημένων "πολλές φορές" που έχουν λάβει ένα μείγμα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τα παιδικά νταντά είπε.

Η οικογένεια του Michael Jackson θεωρείται ότι έχουν ζητήσει για δεύτερη μετά τη σφαγή ...

Grace Rwaramba, 42, είπε ο τραγουδιστής δεν είχε καμία ιδέα για τα χρήματα και - προς το τέλος της ζωής του - ήταν όλο και επηρεάζεται από το Έθνος του Ισλάμ αίρεση.
Το είπε η Sunday Times: "Έπρεπε να αντλία του στομάχου πολλές φορές. Πάντα αναμειγνύονται τόσο πολύ από αυτό."
Είπε: "Υπήρξε μια περίοδος που ήταν τόσο κακή που δεν θα τον δω τα παιδιά. Πάντα έτρωγαν πολύ λίγο και να αναμειγνύεται πάρα πολύ."
Rwaramba είπε η κ. Jackson είχε πει το σκέφτηκε είχε υπογράψει μόνο για την εκτέλεση 10 συναυλίες στο O2 Arena του Λονδίνου, αντί των 50 που ανακοίνωσε ο υποψηφίους.
Είπε το Έθνος του Ισλάμ είχε πει Jackson κοστίσει £ 60.000 το μήνα για ενοίκιο κατοικίας, η οποία πιστεύει ήταν έως και τέσσερις φορές πάρα πολύ. Πρόσθεσε: "Michael δεν είχε ιδέα για το χρήμα."
Εν τω μεταξύ, σε δήλωση που απελευθερώνονται από τον τραγουδιστή της οικογένειας περιγράφεται ως το θάνατό του "μία από τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μας".
Μέρος του δήλωση, που δόθηκε από το περιοδικό People στις ΗΠΑ για τον τραγουδιστή του πατέρα Joseph Jackson, έχει ως εξής: "Σε μία από τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μας θα είναι δύσκολο να βρει τα κατάλληλα λόγια για να την ξαφνική αυτή την τραγωδία που όλοι είχαν να αντιμετωπίσουν .
Η οικογένεια είναι κατανοητό να έχει ζητήσει μια δεύτερη ανεξάρτητη μεταθανάτια εξέταση Jackson για το σώμα, ένας αξιωματικός ιατροδικαστών είπε το Σάββατο το βράδυ. Η πρώτη επίσημη εξέταση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και το σώμα αποδεσμεύεται για την οικογένεια.
Brian Ηλίας, ιατροδικαστής της κομητείας του γραφείου, δήλωσε: «Η δική μου αντίληψη είναι ότι έχουν ζητήσει μια δεύτερη νεκροψία. Αλλά δεν έχουμε τρόπο να επιβεβαιώσει αυτό. Ο οργανισμός είναι σε παθολογοανατομικές και αν θέλουν να προχωρήσουν με ένα ξεχωριστό αυτοψία, θα εξαρτάται από αυτά. "
Old 28η Ιουν. 2009, 08:18
Διαχειριστής Ομάδα

Παρακαλώ μην ευθεία αντιγραφή / επικόλληση περιεχομένου από άλλες ιστοσελίδες.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28η Ιουν. 2009, 08:50
Ομάδα Δωρητών

ok mate συγγνώμη.
Old 28η Ιουν. 2009, 14:59
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπαση μια σύνδεση με την πηγή δίνει πιστώσεις προς τον συγγραφέα. Copyright θέματα ....

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Michael Jackson Πυκνωτής στο LA evilfantasy Off Topic Συζήτηση 21 21 Ιουλ 2009 18:37
Farrah Fawcett και ο Michael Jackson, Malware Διανομή evilfantasy Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 26 Ιουν 2009 12:49
Θα μου λέει θέλω μια licience eaglesfreak Multimedia & Codecs 4 4 Φεβ 2008 12:24
POST μου λέει Έχω 2 Λειτουργικά Συστήματα Arriflex Λειτουργικά συστήματα Windows 5 22 Δεκ. 2007 17:25
Κάθε Καθαρή νταντά Λογισμικού που λειτουργεί; quinda Γενικά Λογισμικό Chat 1 14 Νοε 2006 06:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.