manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Nanny Govori o drogama Jackson Bolest

Reply

Thread Tools
Old 28. lipnja 2009, 03:38
Donatorska Grupa

Default Nanny Govori o drogama Jackson Bolest

Michael Jackson je njegov želudac pumped "nekoliko puta", što se mješavina lijekova na recept, a njegova djeca dadilja je rekao.

Obitelj Michael Jackson se vjeruje da je pozvao na drugi post-mortem ...

Grace Rwaramba, 42, izjavio je pjevač imao ideju o novcu i - prema kraju svog života - bilo je sve više pod utjecajem sekte Nacija Islama.
Rekla nedjelju Times: "Morao sam pumpa njegova želuca mnogo puta. Mixed on je uvijek toliko o tome."
Ona reče: "Tamo je bio jedan period koji je tako loše da nisam neka djeca ga vidi. On je uvijek jeo premalena i mješovitim previše."
Gđice Rwaramba, rekao je Jackson rekao joj je on mislio da je imala samo prijavljeni da biste izvršili 10 koncerata u O2 Areni u Londonu, a ne 50 najavio promotora.
Ona je rekla Državotvorne islama rekao Jackson košta £ 60.000 mjesečno za najam svoj dom, koji ona vjeruje da je do četiri puta previše. Ona je dodala: "Michael imao ideju o novcu."
U međuvremenu, izjave koje je objavio pjevač obitelji njegove smrti opisani kao "jedan od nacrnjim trenucima naše živote".
Dio je izjava, koju je atribuiran Magazin People u SAD-u pjevač otac Joseph Jackson, glasi: "U jednoj od nacrnjim trenucima našeg života nalazimo ga teško pronaći prikladne riječi za ovu tragediju nagle svi smo morali sresti .
Obitelj je shvatila da su tražili drugi nezavisni post-mortem pregled Jackson na tijelo, a coroners časnik rekao je u subotu navečer. Prvi službeni ispit je završena u petak i tijelo pušten u obitelji.
Brian Ilija, u županiji istražitelj uredu, je rekao: "Moje je razumijevanje da su tražili drugog autopsija. Ali, mi nemamo načina da potvrde. Tijelo je u mrtvačnica, a ako žele nastaviti sa zasebnom obdukcija, ona je do njih. "
Old 28. lipnja 2009, 08:18
Administrator Group

Molimo vas da ne ravno copy / paste sadržaj s drugih web stranica.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28. lipnja 2009, 08:50
Donatorska Grupa

ok drugarica žao.
Old 28. lipnja 2009, 14:59
Moderator / ica grupe

Slanje linka na izvor daje kredit na autora. Copyright pitanja ....

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Michael Jackson Dies u LA evilfantasy Off Topic Discussion 21 21. srpnja 2009 18:37
Farrah Fawcett i Michael Jackson, zaštita od zlonamjernih programa Distribucija evilfantasy Virus, Spyware i sigurnost 1 26. lipnja 2009 12:49
Ona kaže mi trebati licience eaglesfreak Multimedija i kodeci 4 4. veljača 2008 12:24
POSTAVI reći mene Imam 2 Operacijski sustavi Arriflex Windows Operating Systems 5 22. prosinac 2007 17:25
Net Nanny bilo koji softver koji radi? quinda Općenito Software Chat 1 14. studeni 2006 06:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.