Michael Jackson je njegov želudac pumped "nekoliko puta", što se mješavina lijekova na recept, a njegova djeca dadilja je rekao.

Obitelj Michael Jackson se vjeruje da je pozvao na drugi post-mortem ...
Grace Rwaramba, 42, izjavio je pjevač imao ideju o novcu i - prema kraju svog života - bilo je sve više pod utjecajem sekte Nacija Islama.
Rekla nedjelju Times: "Morao sam pumpa njegova želuca mnogo puta. Mixed on je uvijek toliko o tome."
Ona reče: "Tamo je bio jedan period koji je tako loše da nisam neka djeca ga vidi. On je uvijek jeo premalena i mješovitim previše."
Gđice Rwaramba, rekao je Jackson rekao joj je on mislio da je imala samo prijavljeni da biste izvršili 10 koncerata u O2 Areni u Londonu, a ne 50 najavio promotora.
Ona je rekla Državotvorne islama rekao Jackson košta £ 60.000 mjesečno za najam svoj dom, koji ona vjeruje da je do četiri puta previše. Ona je dodala: "Michael imao ideju o novcu."
U međuvremenu, izjave koje je objavio pjevač obitelji njegove smrti opisani kao "jedan od nacrnjim trenucima naše živote".
Dio je izjava, koju je atribuiran Magazin People u SAD-u pjevač otac Joseph Jackson, glasi: "U jednoj od nacrnjim trenucima našeg života nalazimo ga teško pronaći prikladne riječi za ovu tragediju nagle svi smo morali sresti .
Obitelj je shvatila da su tražili drugi nezavisni post-mortem pregled Jackson na tijelo, a coroners časnik rekao je u subotu navečer. Prvi službeni ispit je završena u petak i tijelo pušten u obitelji.
Brian Ilija, u županiji istražitelj uredu, je rekao: "Moje je razumijevanje da su tražili drugog autopsija. Ali, mi nemamo načina da potvrde. Tijelo je u mrtvačnica, a ako žele nastaviti sa zasebnom obdukcija, ona je do njih. "