Michael Jackson volt gyomor szivattyúzott "számos alkalommal" vette keveréke gyógyszerek, a gyermekek nanny mondta.

A család, a Michael Jackson is úgy vélte, hogy hívják a második post mortem ...
Grace Rwaramba, 42, mondta az énekes nem volt ötlet a pénz és - vége felé az élete - egyre inkább befolyásolja a Nation of Islam szekta.
Azt mondta a Sunday Times: "Már a szivattyú a gyomra sokszor. Mindig vegyes annyira rá.
Azt mondta: "Volt egy időszak, hogy volt olyan rossz, hogy nem hagyja, hogy a gyerekek vele. Mindig túl keveset evett és vegyes túl sokat."
Mrs Rwaramba mondta Jackson már mondtam neki, azt hitte, csak feliratkozott elvégzéséhez 10 koncertet a londoni O2 Arénában, ahelyett, hogy a 50 bejelentett támogatóinak.
Azt mondta, a Nation of Islam elmondta Jackson kerül £ 60,000 egy hónapra bérelni a haza, mert úgy véli, hogy a legfeljebb négy alkalommal túl sokat. Hozzátette: "Michael nem volt ötlet a pénz."
Eközben egy nyilatkozatot, melyet az énekesnő családja le a halálát, mint "az egyik legsötétebb pillanatait az életünket."
Részben az a kijelentés, még a People magazin az Egyesült Államokat, hogy az énekes apja Joseph Jackson, helyesen: "Az egyik a legsötétebb pillanatait életünket is nehezen találja a megfelelő szavakat, hogy ez a tragédia hirtelen mindannyian el találkozás .
A család alatt kérte egy független második post mortem vizsgálatát Jackson szerv, coroners tiszt mondta szombaton este. Az első hivatalos vizsgálat befejeződött pénteken és a szervezet bocsátott a család.
Brian Elias, a megyei halottkém irodában, azt mondta: "Az én megértéséhez, hogy azok kérték a második boncolás. De nem is megerősíti ezt. A test a laborba, és ha szeretné, hogy egy külön autopsy, hogy van rájuk. "