פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

מטפלת מספר תרופות של ג 'קסון מחלה

Reply

שרשרת כלים
Old 28 יוני 2009, 03:38
קבוצת תורמים

Default מטפלת מספר תרופות של ג 'קסון מחלה

מייקל ג 'קסון היה בבטן שאוב "פעמים רבות" שיש נלקח תערובת של תרופות מרשם, את ילדיו של מטפלת אמר.

המשפחה של מייקל ג 'קסון הוא האמין עד קראו לרגע שלאחר מות ...

Rwaramba גרייס, 42, אמר כי הזמרת לא היתה מושג לגבי הכסף - לקראת סוף חייו - היה להשפיע יותר ויותר על ידי המדינה של האיסלאם כת.
היא אמרה את יום ראשון טיימס: "הייתי צריך לשאוב את הבטן הרבה פעמים. הוא תמיד מעורב כל כך הרבה על זה."
היא אמרה: "היתה תקופה אחת זה היה כל כך רע שאני לא נתנו לו לראות את הילדים. תמיד הוא אכל יותר מדי או מעט מעורב יותר מדי."
גברת Rwaramba אמר ג 'קסון סיפר לה שהוא חשב שהוא רק נרשמת לבצע 10 קונצרטים ב London's O2 Arena, במקום 50 הודיע על ידי promoters.
היא אמרה את המדינה של האיסלאם סיפר ג 'קסון היא עלות £ 60,000 בחודש לשכור את ביתו, בו היא מאמינה היה עד ארבע פעמים רב מדי. היא הוסיפה: "מיכאל היה שום מושג על כסף."
בינתיים, הצהרה שפורסמו על ידי בני משפחתו של הזמר מותו כפי שתואר "אחד הרגעים darkest של חיינו".
חלק הצהרה, המיוחס על ידי אנשים מגזין בארה"ב על הזמרת אביה של ג 'וזף ג' קסון, קרא: "באחד הרגעים darkest חיינו אנו מוצאים את זה קשה למצוא את המילים המתאימות זו טרגדיה פתאומית כולנו נאלץ להיתקל .
המשפחה היא הבינה את ביקשת שניה עצמאי לאחר מות בדיקה על גופו של ג 'קסון, אמר הקצין א coroners בשבת בערב. בחינה הרשמי הראשון הושלמה ביום שישי ואת הגוף פרסמה את המשפחה.
בריאן אליאס, של פתולוג המחוז של המשרד, אמר: "ההבנה שלי היא שהם ביקשת שנייה בדיקה לאחר המות. אבל אין לנו דרך המאשר כי. גוף הוא בתוך חדר מתים ואם הם רוצים להמשיך עם נפרד בדיקה לאחר המות, הוא תלוי בהם. "
Old 28 יוני 2009, 08:18
מנהל קבוצת

נא לא ישר העתק / הדבק תוכן מתוך אתרי אינטרנט אחרים.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 יוני 2009, 08:50
קבוצת תורמים

אישור מצטער חבר.
Old 28 יוני 2009, 14:59
מנהל קבוצת

פרסום קישור למקור נותן אשראי המחבר. זכויות יוצרים בעיות ....

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מייקל ג 'קסון מת ב LA evilfantasy דיון Off topic 21 21st יולי 2009 18:37
Farrah Fawcett ואת מייקל ג 'קסון, הפצה Malware evilfantasy וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 26 יוני 2009 12:49
הוא אומר לי שאני צריך licience eaglesfreak מולטימדיה רכיבי Codec 4 4th פברואר 2008 12:24
POST אומר אני כבר יש לי 2 מערכות הפעלה Arriflex מערכות ההפעלה Windows 5 22 דצמבר 2007 17:25
כל רשת מטפלת תוכנות עובד? quinda כללי תוכנות צ 'אט 1 14th נובמבר 2006 06:01
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.