mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Auklė pasakoja Jackson Narkotikų Ligos

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 28, 2009, 03:38
Donorų grupės

Default Auklė pasakoja Jackson Narkotikų Ligos

Michael Jackson turėjo savo skrandžio perpumpuojamas "daug kartų", kurių imtasi dėl receptinių vaistų, jo vaikų auklė sakė mišinys.

Iš Michael Jackson šeimos Manoma, kad pakvietė antra pomirtinių ...

Grace Rwaramba, 42, sakė dainininkas neturėjo apie pinigus ir idėją - siekti savo gyvenimo tikslu - buvo vis labiau įtakoja islamo sekta Nation.
Ji sakė, "Sunday Times": "Man teko siurblys jo skrandžio daug kartų. Jis visada sumaišyti taip labai daug."
Ji sakė: "Buvo vienas laikotarpis, kuris buvo taip blogai, kad aš ne leiskite vaikams jį pamatyti. Jis visada valgė per mažai ir per daug mišri.
Ponia Rwaramba sakė Jackson liepė jai jis manė, kad jis turėjo tik užsiregistravau atlikti 10 koncertų Londono O2 arena, o ne 50 paskelbta rengėjams.
Ji sakė islamo tauta sakė Jackson kainuoja £ 60,000 per mėnesį išsinuomoti namą, kuriame ji mano, buvo keturis kartus per daug. Ji pridūrė: "Michaelis neturėjo apie pinigus idėja".
Tuo tarpu pareiškimą išleistas dainininkės šeimai aprašytos jo mirties, kaip "vieną iš tamsiausių momentus mūsų gyvenime".
Dalis pareiškimą, priskirtas Žmonės Magazine JAV dainininkės tėvas Joseph Jackson, skaityti: "Į vieną iš tamsiausių momentus mūsų gyvenime mums sunku rasti žodžius reikia staigaus tragedija mums visiems teko susidurti .
Šeima yra suprantama paprašė antrąją nepriklausomą post-mortem patikrinimą dėl Jackson įstaiga, Coroners pareigūnas sakė šeštadienį vakare. Pirmasis oficialus tyrimas buvo baigtas penktadienį, o organas grąžinamas į šeimą.
Brian Elias apskrities lavonų buveinė, sakė: "Mano supratimu, yra ta, kad jie prašė leidimo pateikti antrą skrodimą. Bet mes ne, patvirtinančio, kad. Organas yra šarvojimo ir jeigu jie nori tęsti su atskira autopsijos, kaip ji yra iki jų ".
Old Birželis 28, 2009, 08:18
Administrator Grupė

Please don't tiesiai copy / paste turinį iš kitų tinklalapių.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 28, 2009, 08:50
Donorų grupės

Gerai sorry mate.
Old Birželis 28, 2009, 14:59
Moderatorius Grupė

Siunčiamos nuoroda į šaltinį suteikia kreditą autorius. Autorinės klausimus ....

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Michael Jackson dies in LA evilfantasy Off Topic Discussion 21 21 liepa 2009 18:37
Farrah Fawcett ir Michael Jackson, kenkėjiškų programų platinimo evilfantasy Virus, Spyware & Security 1 Birželis 26, 2009 12:49
Jis man sako, man reikia licience eaglesfreak Multimedia & Codecs 4 4 vasaris 2008 12:24
PAŠTAS man sako, I've got 2 Operating Systems Arriflex Windows "operacinės sistemos 5 22 gruodis 2007 17:25
Grynųjų Auklė programinė įranga, kuri veikia? quinda BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Lapkritis 14, 2006 06:01
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.