Michael Jackson turėjo savo skrandžio perpumpuojamas "daug kartų", kurių imtasi dėl receptinių vaistų, jo vaikų auklė sakė mišinys.

Iš Michael Jackson šeimos Manoma, kad pakvietė antra pomirtinių ...
Grace Rwaramba, 42, sakė dainininkas neturėjo apie pinigus ir idėją - siekti savo gyvenimo tikslu - buvo vis labiau įtakoja islamo sekta Nation.
Ji sakė, "Sunday Times": "Man teko siurblys jo skrandžio daug kartų. Jis visada sumaišyti taip labai daug."
Ji sakė: "Buvo vienas laikotarpis, kuris buvo taip blogai, kad aš ne leiskite vaikams jį pamatyti. Jis visada valgė per mažai ir per daug mišri.
Ponia Rwaramba sakė Jackson liepė jai jis manė, kad jis turėjo tik užsiregistravau atlikti 10 koncertų Londono O2 arena, o ne 50 paskelbta rengėjams.
Ji sakė islamo tauta sakė Jackson kainuoja £ 60,000 per mėnesį išsinuomoti namą, kuriame ji mano, buvo keturis kartus per daug. Ji pridūrė: "Michaelis neturėjo apie pinigus idėja".
Tuo tarpu pareiškimą išleistas dainininkės šeimai aprašytos jo mirties, kaip "vieną iš tamsiausių momentus mūsų gyvenime".
Dalis pareiškimą, priskirtas Žmonės Magazine JAV dainininkės tėvas Joseph Jackson, skaityti: "Į vieną iš tamsiausių momentus mūsų gyvenime mums sunku rasti žodžius reikia staigaus tragedija mums visiems teko susidurti .
Šeima yra suprantama paprašė antrąją nepriklausomą post-mortem patikrinimą dėl Jackson įstaiga, Coroners pareigūnas sakė šeštadienį vakare. Pirmasis oficialus tyrimas buvo baigtas penktadienį, o organas grąžinamas į šeimą.
Brian Elias apskrities lavonų buveinė, sakė: "Mano supratimu, yra ta, kad jie prašė leidimo pateikti antrą skrodimą. Bet mes ne, patvirtinančio, kad. Organas yra šarvojimo ir jeigu jie nori tęsti su atskira autopsijos, kaip ji yra iki jų ".