mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Aukle stāsta par Jackson Drug Illness

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 28, 2009, 03:38
Donors Group

Default Aukle stāsta par Jackson Drug Illness

Michael Jackson bija viņa sāpes sūknē "daudzreiz", kam veikti maisījums recepšu zāles, viņa bērnu aukle ir teicis.

Ģimene Michael Jackson tic, ka ir aicinājis otrajā pēcnāves ...

Grace Rwaramba, 42, teica dziedātājs nebija ne jausmas, par naudu, un - uz beigām, viņa dzīve - bija vairāk ietekmēja Nation of Islam sect.
Viņa pastāstīja Sunday Times: "Man bija sūknis vēders viņam vairākas reizes. Viņš vienmēr sajauc tik daudz."
Viņa teica: "Tur bija viens periods ka bija tik slikti, ka man neļāva bērniem redzēt viņu. Viņš vienmēr ēd pārāk maz un jauktu pārāk daudz."
Kundze Rwaramba teica Džeksons viņai viņš domāja, ka viņš bija tikai pierakstījies, lai veiktu 10 koncertiem Londonas O2 Arena, nevis 50 paziņoja veicinātāji.
Viņa teica, islāma Nation bija teicis Jackson tas maksās £ 60,000 mēnesī iznomāt savas mājas, ko viņa uzskata, ka tas bija līdz pat četrām reizēm pārāk daudz. Viņa piebilda: "Michael nebija ne jausmas, par naudu."
Tikmēr paziņojums atbrīvo dziedātājs ģimenes aprakstīta viņa nāves, kā "vienu no tumšākajiem mirkļus mūsu dzīvē".
Daļa paziņojumu, ko piešķīrusi People Magazine ASV dziedātājs tēva Joseph Jackson, lasīt: "Vienā no tumšākajiem mirkļus mūsu dzīvē mums ir grūti atrast vārdus, kas piemēroti šai pēkšņa traģēdija mums visiem nācās saskarties .
Ģimene saprot pieprasīja sekundāru neatkarīgu pēckaušanas pārbaudes par Jackson ķermeni, Coroners virsnieks teica sestdienas vakarā. Pirmā oficiālā pārbaudē tika pabeigta piektdien un ķermeņa izlaists ģimenē.
Brian Elias, no grāfistes izmeklētājs biroju, sacīja: "Es saprotu, ka tie ir pieprasījuši otro sekciju. Bet mēs nekādā veidā apstiprināt to. Ķermenis atrodas kapliča, un, ja viņi vēlas turpināt atsevišķas sekcijas, tas ir līdz viņiem. "
Old Jūnijs 28, 2009, 08:18
Administrator Group

Lūdzu, taisni copy / paste saturu no citām vietnēm.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 28, 2009, 08:50
Donors Group

ok mate sorry.
Old Jūnijs 28, 2009, 14:59
Moderator Group

Posting saiti uz avotu dod kredītu autors. Autortiesību jautājumos ....

Reply

Register

Bookmarks