mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Bonă spune Jackson a consumului de droguri Boala

Reply

Thread Tools
Old 28 iunie 2009, 03:38
Grupul de donator

Default Bonă spune Jackson a consumului de droguri Boala

Michael Jackson a avut burta lui pompate "de mai multe ori" care au luat-o combinaţie de medicamente prescrise, sa copii bonă a spus.

Familia de Michael Jackson este considerat a fi numit pentru un al doilea post-mortem ...

Grace Rwaramba, 42, a declarat cantareata nu a avut nici o idee despre bani şi - spre sfârşitul vieţii sale - a fost din ce în ce mai influenţat de Natiunea Islamului sect.
Ea a spus Sunday Times: "Am avut de a pompei de burta lui de multe ori. El întotdeauna amestecat atât de mult de el."
Ea a spus: "Nu a fost o perioada in care a fost aşa de rău că nu am să-l văd pe copii. El întotdeauna a mancat prea puţin şi amestecat prea mult."
D-na Rwaramba spus Jackson a spus el a crezut că el a semnat doar pentru a efectua 10 concerte la Londra a O2 Arena, destul de mult de-a 50 a anunţat de către promotori.
Ea a spus Naţiunii Islamului a spus Jackson costa £ 60,000 de o lună să închiriez casa lui, pe care ea consideră că a fost de până la de patru ori prea mult. Ea a adăugat: "Michael a avut nici o idee despre bani."
În acelaşi timp, o declaraţie eliberată de cantaretul familiei descrise la moartea sa ca "una din darkest momente din viaţa noastră".
O parte din declaraţie, atribuit de către People Magazine în SUA pentru a cantaretul Tatăl lui Joseph Jackson, citeşte: "Într-una dintre cele darkest momente din viaţa noastră am găsit-o din greu pentru a găsi cuvintele potrivite pentru această tragedie brusc toţi am avut de a întâlni .
Familia este de înţeles pentru a fi solicitat un al doilea independent de examinare post-mortem pe Jackson a organismului, o coroners ofiţer de a declarat sambata seara. Prima examinare oficială, a fost finalizată la data de vineri, iar organismul eliberează în familie.
Brian Elias, din judeţul coroner biroul, a declarat: "am înţeles este că ei au cerut un al doilea autopsie. Dar nu avem nici un fel de confirmare a faptului că. Organismul este intr-o firma de pompe funebre şi în cazul în care doriţi să procedaţi cu o autopsie, acesta este de până la ei. "
Old 28 iunie 2009, 08:18
Administrator Group

Vă rugăm să nu direct copie / paste de conţinut de pe alte site-uri web.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 28 iunie 2009, 08:50
Grupul de donator

ok colega de rau.
Old 28 iunie 2009, 14:59
Moderator Group

Posting un link către sursă de credit pentru a da de autor. Copyright probleme ....

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.