![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Michael Jackson a avut burta lui pompate "de mai multe ori" care au luat-o combinaţie de medicamente prescrise, sa copii bonă a spus. Familia de Michael Jackson este considerat a fi numit pentru un al doilea post-mortem ... Grace Rwaramba, 42, a declarat cantareata nu a avut nici o idee despre bani şi - spre sfârşitul vieţii sale - a fost din ce în ce mai influenţat de Natiunea Islamului sect. Ea a spus Sunday Times: "Am avut de a pompei de burta lui de multe ori. El întotdeauna amestecat atât de mult de el." Ea a spus: "Nu a fost o perioada in care a fost aşa de rău că nu am să-l văd pe copii. El întotdeauna a mancat prea puţin şi amestecat prea mult." D-na Rwaramba spus Jackson a spus el a crezut că el a semnat doar pentru a efectua 10 concerte la Londra a O2 Arena, destul de mult de-a 50 a anunţat de către promotori. Ea a spus Naţiunii Islamului a spus Jackson costa £ 60,000 de o lună să închiriez casa lui, pe care ea consideră că a fost de până la de patru ori prea mult. Ea a adăugat: "Michael a avut nici o idee despre bani." În acelaşi timp, o declaraţie eliberată de cantaretul familiei descrise la moartea sa ca "una din darkest momente din viaţa noastră". O parte din declaraţie, atribuit de către People Magazine în SUA pentru a cantaretul Tatăl lui Joseph Jackson, citeşte: "Într-una dintre cele darkest momente din viaţa noastră am găsit-o din greu pentru a găsi cuvintele potrivite pentru această tragedie brusc toţi am avut de a întâlni . Familia este de înţeles pentru a fi solicitat un al doilea independent de examinare post-mortem pe Jackson a organismului, o coroners ofiţer de a declarat sambata seara. Prima examinare oficială, a fost finalizată la data de vineri, iar organismul eliberează în familie. Brian Elias, din judeţul coroner biroul, a declarat: "am înţeles este că ei au cerut un al doilea autopsie. Dar nu avem nici un fel de confirmare a faptului că. Organismul este intr-o firma de pompe funebre şi în cazul în care doriţi să procedaţi cu o autopsie, acesta este de până la ei. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vă rugăm să nu direct copie / paste de conţinut de pe alte site-uri web.
| |||
| |||
| ok colega de rau. |
|
| |||
| |||
| Posting un link către sursă de credit pentru a da de autor. Copyright probleme .... |