menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Chůva rozpráva o drogovú Jackson Choroba

Reply

Thread Tools
Old 28. júna 2009, 03:38
Darcu Skupina

Default Chůva rozpráva o drogovú Jackson Choroba

Michael Jackson mal žalúdok odčerpaných "mnohokrát", ktorí sa zmesí liekov na predpis, jeho detská chůva vyhlásil.

Čeľaď Michael Jackson sa domnievali, že vyzval na druhej post-mortem ...

Grace Rwaramba, 42, povedala speváčka netušila o peniaze a - na konci svojho života - bol stále viac ovplyvňované národa islamu sect.
Řekla v Sunday Times: "Musel som čerpadlo žalúdok niekoľkokrát. Vždycky zmiešané toľko o to."
Ona povedala: "Bolo jedno obdobie, ktoré bolo tak zlé, že som sa nechal deti ním. Vždy jedla málo a zmiešané príliš veľa."
Pani Rwaramba povedal Jackson musel jej povedala, že si myslel, že mal len prihlásili k plneniu 10 koncertov v londýnskej O2 Areně, skôr ako 50 oznámila promótory.
Povedala národa islamu Jackson bol povedal, že náklady 60.000 libier mesačne na prenájom svojho domova, ktorý sa domnieva, že bol až štyrikrát príliš veľa. Ta znie: "Michael netušila o peniaze."
Medzitým vyhlásenie vydané spevák rodiny opísané jeho smrti ako "jednu z najtemnejších chvíľach nášho života".
Časť výkazu, pridelený podľa People Magazine v USA sa zpěvačkou otec Joseph Jackson, takto: "V jednom z najtemnejších okamihov nášho života sme ťažké nájsť vhodné slová k tejto náhlej tragédie všetci museli stretnúť .
Rodina je chápaná aby požiadal o druhej nezávislé post-mortem vyšetrenia na Jackson tela a Koroner dôstojník povedal v sobotu večer. Prvé oficiálne vyšetrenie bolo ukončené v piatok a telo uvoľňuje do rodiny.
Brian Elias, z okresného Koroner kancelária, povedal: "My za to, že majú požadované druhú pitvu. Ale nemáme žiadny spôsob potvrdzujúce, že. Teleso je v márnici, a ak budú chcieť pokračovať v samostatnom autopsiu, je je na nich. "
Old 28. júna 2009, 08:18
Administrátor Skupina

Prosím, ne rovnou kopírovať / vložiť obsah z inej stránky.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28. júna 2009, 08:50
Darcu Skupina

ok mate ľúto.
Old 28. júna 2009, 14:59
Moderátor skupiny

Odoslanie odkazu na zdroj poskytuje úvery autora. Copyright otázky ....

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Michael Jackson zomiera v LA evilfantasy Vypnúť Téma diskusie 21 21. júla 2009 18:37
Farrah Fawcett a Michael Jackson, Malware Distribúcia evilfantasy Virus, spyware a bezpečnosť 1 26. júna 2009 12:49
Je mi Potrebujem licience eaglesfreak Multimedia & Kodeky 4 4. februára 2008 12:24
POST mi hovorí, já mám 2 operačné systémy Arriflex Operačné systémy Windows 5 22. december 2007 17:25
Akékoľvek Čistý chůva Software, ktorá funguje? Quindi Všeobecné Software Chat 1 14. novembra 2006 06:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.