az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Nanny söyler Jackson Uyuştrucu hastalık

Reply

Konu Araçları
Old 28 Haziran 2009, 03:38
Bağış Grubu

Default Nanny söyler Jackson Uyuştrucu hastalık

Michael Jackson onun çocuk dadı söyledi reçeteli ilaçlar, bir karışımını alınan kalmadan kendi mide "birçok kez" pompaladı vardı.

Michael Jackson ve ailesi ikinci bir otopsi için çağrıda inanılıyor ...

Grace Rwaramba, 42, şarkıcıya para hakkında hiç bir fikrim ve hayatının sonuna - doğru - giderek İslam mezhep ve Ulus etkisinde olduğunu söyledi.
The Sunday Times söyledi: "Ben birçok kez onun mide pompa gerekiyordu. Hep o kadar çok ve karışık."
O dedi ki: "O ki çocuklar ona bakalım değil mi kötü bir dönem oldu. O her zaman çok çok çok küçük ve karışık yedik."
Bayan Rwaramba Jackson onun o sadece Londra O2 Arena at 10 konserler gerçekleştirmek için kayıt olduğunu sanıyordum dedi söyledi yerine 50 duyurdu rehberleri tarafından.
O İslam'ın the Nation bunu o da inanıyor evinin, kira için £ 60,000 aylık maliyeti Jackson söyledi olmak üzere dört kez çok kadar olduğunu söyledi. Diye de ekledi: "Michael para hakkında hiç bir fikrim yoktu."
Bu arada, yapılan açıklamada, şarkıcı ailesi tarafından yayımlanan bir hayatımızın en karanlık anlardan biri "olarak" ölümünden nitelendirdi.
Ifadesi bir bölümü, Halk Dergisi tarafından ABD'de şarkıcıya babası Joseph Jackson gösterildi, okuyun: "bizim zor kelimelerin tüm karşılaşmaya vardı bu ani trajedi uygun bulmak için bulmak hayatımızın en karanlık anlar da .
Aile, ikinci bir bağımsız sonrası Jackson gövdesi, bir coroners memuru üzerinde yapılan inceleme talep olması anlaşılmaktadır Cumartesi gecesi söyledi. İlk resmi sınav Cuma günü ve vücudun ailesine yayımlanan tamamlandı.
Brian Elias, ülkenin sorgu yargıcı's görevi, şöyle dedi: "Benim anlayış bu ikinci otopsi talep var. Ama bu. Gövdesi bir morg ve eğer onlar ayrı bir otopsi, devam etmek istiyor doğrulayan hiçbir yolu varsa kadar onlara sağlamaktır. "
Old 28 Haziran 2009, 08:18
Yönetici Grubu

Lütfen doğru değil kopyala / yapıştır içerik diğer internet sitelerinden.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 Haziran 2009, 08:50
Bağış Grubu

dostum üzgünüm tamam.
Old 28 Haziran 2009, 14:59
Moderatör Grubu

Kaynak için bir bağlantı Gönderim Yazar kredi verir. Telif hakkı sorunları ....

Reply

Register

Bookmarks