менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Няня розповідає Джексон наркотиками хвороби

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 червня 2009, 03:38
Донор групи

Default Няня розповідає Джексон наркотиками хвороби

Майкл Джексон животі з накачуванням "багато разів" Прийнявши суміш за рецептом ліків, нянею його дітей сказав.

Сім'я Майкла Джексона, як вважають, закликав провести другий посмертної ...

Грейс Rwaramba, 42, сказала співачка не знала про гроші, - до кінця його життя - все більше залежить від нації сект ісламу.
Вона повідомила The Sunday Times: "Я повинен був насос животі багато разів. Він завжди змішуються таким чином багато."
Вона сказала: "Був один період, що було так погано, що я не відпустив синів його бачити. Він завжди їв мало і змішана занадто багато".
Rwaramba сказала місіс Джексон розповів їй, що він думав, що він був підписаний лише до виконання 10 концертів на O2 Arena Лондон, а не 50 оголошених промоутерів.
Вона сказала, "Нація ісламу" розповів Джексон коштувати £ 60000 в місяць за оренду свого дому, якого вона вважає, була в чотири рази занадто багато. Вона додала: "Майкл не знав про гроші".
Тим часом у заяві, поширеній сім'я співака описав його смерть як "одну з найбільш похмурих моментів нашого життя".
Частина заяви, що приписуються журналу People в США, щоб батько співачки Джозеф Джексон, наступного змісту: "В одному з найбільш похмурих моментів нашого життя ми важко знайти слова, що мають такий раптової трагедії, яку ми всі повинні були стикатися .
Сім'я розуміється просив друга незалежного розтину на тілі Джексона, Coroners офіцер сказав у суботу ввечері. Перша офіційна експертиза була завершена у п'ятницю, і тіло випустили до сім'ї.
Брайан Еліас, офіс коронера графства, заявив: "Як я розумію, що вони просили повторний розтин. Але ми не можемо підтвердити це. Тіло знаходиться в морзі, і якщо вони хочуть продовжити окремий розтин, він до них ".
Old 28 червня 2009, 08:18
Адміністратор групи

Будь ласка, не прямий Copy / Paste зміст з інших сайтів.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 28 червня 2009, 08:50
Донор групи

OK Mate жаль.
Old 28 червня 2009, 14:59
Модератор групи

Posting посиланням на джерело дає кредит на автора. Питання авторського права ....

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Майкл Джексон вмирає в Лос-Анджелесі evilfantasy Off Topic Discussion 21 21 липня 2009 18:37
Терах Фосетт і Майкла Джексона, поширення шкідливих програм evilfantasy Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 26 червня 2009 12:49
Вона розповідає мені, що я потрібний licience eaglesfreak Мультимедіа & кодеки 4 4 лютого 2008 12:24
POST говорить мені, у мене 2 операційні системи Arriflex Операційні системи Windows 5 22 грудня 2007 17:25
Net Nanny Будь-які програми, які працюють? quinda General Software чат 1 14 листопада 2006 06:01
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.