Майкл Джексон животі з накачуванням "багато разів" Прийнявши суміш за рецептом ліків, нянею його дітей сказав.

Сім'я Майкла Джексона, як вважають, закликав провести другий посмертної ...
Грейс Rwaramba, 42, сказала співачка не знала про гроші, - до кінця його життя - все більше залежить від нації сект ісламу.
Вона повідомила The Sunday Times: "Я повинен був насос животі багато разів. Він завжди змішуються таким чином багато."
Вона сказала: "Був один період, що було так погано, що я не відпустив синів його бачити. Він завжди їв мало і змішана занадто багато".
Rwaramba сказала місіс Джексон розповів їй, що він думав, що він був підписаний лише до виконання 10 концертів на O2 Arena Лондон, а не 50 оголошених промоутерів.
Вона сказала, "Нація ісламу" розповів Джексон коштувати £ 60000 в місяць за оренду свого дому, якого вона вважає, була в чотири рази занадто багато. Вона додала: "Майкл не знав про гроші".
Тим часом у заяві, поширеній сім'я співака описав його смерть як "одну з найбільш похмурих моментів нашого життя".
Частина заяви, що приписуються журналу People в США, щоб батько співачки Джозеф Джексон, наступного змісту: "В одному з найбільш похмурих моментів нашого життя ми важко знайти слова, що мають такий раптової трагедії, яку ми всі повинні були стикатися .
Сім'я розуміється просив друга незалежного розтину на тілі Джексона, Coroners офіцер сказав у суботу ввечері. Перша офіційна експертиза була завершена у п'ятницю, і тіло випустили до сім'ї.
Брайан Еліас, офіс коронера графства, заявив: "Як я розумію, що вони просили повторний розтин. Але ми не можемо підтвердити це. Тіло знаходиться в морзі, і якщо вони хочуть продовжити окремий розтин, він до них ".