![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам нужда от нещо, за да купят Имам около 300 $ САЩ и ambye малко повече, ако аз имам към компютър или не copmuter I DONT нужда всеки компютър ъпгрейди mabye някои аксесоари, ако можете да намерите всички готино тях благодаря!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би получи хубав нов монитор? Вероятно бихте могли да получите на прилична големина втория имаше една за това. Или може да ви спомена вашите хобита, може би бихме могли да ви помогнат да мисля за нещо от това.
| |||
| |||
| Исках нов moniter но родителите свикнал да ме мислят 1 е достатъчно I DONT имате някакви хобита са наистина бихте могли да купите нещо, освен за компютри |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Български класове?
| |||
| |||
| Аз aready предприемат тези в училище |
|
| |||
| |||
| Аз не знам тогава, може би бихте могли да запазите само за малко за следващата си компютър изгради / ъпгрейд. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво ще кажеш за костюмиран ...?
| |||
| |||
| Как кажеш за да го изпратите на някой по-щастлив? С тези пари бихте могли да направите партиди; Build водата и в Африка, Спонсорирайте Панда мечка, Спонсорирайте дете, ми купиш нов монитор ... изборът е ваш!
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или може би могъл да го спаси, докато в действителност е необходимо да похарчите него.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| договорени!
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|