![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρειάζομαι κάτι για να αγοράσετε Εχω περίπου 300 $ ΗΠΑ και μερικές ακόμη ambye Εάν χρειαστεί να υπολογιστή ή μη copmuter i dont ανάγκη οποιονδήποτε υπολογιστή αναβαθμίσεις mabye κάποιο αξεσουάρ αν μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε δροσερό εκείνες χάρη!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίσως έχετε ένα ωραίο νέο παρακολουθεί; ίσως θα μπορούσατε να πάρετε μια αξιοπρεπή μεγέθους είχε ένα δευτερόλεπτο για αυτό. Ή θα μπορούσε να σας αναφέρω τα χόμπι σας, ίσως θα μπορούσαμε να σας βοηθήσει να σκεφτώ κάτι από αυτό.
| |||
| |||
| επιθυμούσε μια νέα moniter γονείς συνηθίζει, αλλά επιτρέψτε μου να νομίζουν 1 είναι αρκετά i dont έχει χόμπι σας θα μπορούσε να ήταν πραγματικά κάτι για την αγορά, εκτός από τους υπολογιστές |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αγγλικά τάξεις;
| |||
| |||
| i aready λαμβάνουν αυτές στο σχολείο |
|
| |||
| |||
| Δεν ξέρω τότε, ίσως θα μπορούσατε να αποθηκεύσετε μέχρι μόνο για λίγο για την επόμενη σας υπολογιστή κατασκευή / αναβάθμιση. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι λες για ένα φανταχτερό φόρεμα ...;
| |||
| |||
| Πώς αγών στείλετε σε κάποιον λιγότερο τυχεροί; Με αυτό το είδος των χρημάτων που θα μπορούσατε να κάνετε πολλά? Κατασκευάστηκε σε νερό και στην Αφρική, ένας υποστηρικτής Panda φέρει, υποστηρικτής ενός παιδιού, να αγοράσετε ένα νέο παρακολουθεί μου ... η επιλογή είναι δική σας!!
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εναλλακτικά, μπορείτε να αποθηκεύσετε μόνο μέχρι να όντως θα πρέπει να δαπανήσουν αυτό.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| συμφώνησαν!
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|