![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Treba mi nešto za kupiti ja je dobio oko 300 US $ i ambye još ako imam na računalu ili non copmuter ja dont potreba bilo kojeg računala nadogradnje mabye neki dodaci ako možete pronaći one kul hvala!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda dobijete lijepi novi monitor? Vjerojatno biste mogli dobiti pristojne veličine drugi imao jedan za to. Ili možeš spomenuti tvoje hobije, možda bismo mogli pomoći da pomislimo nešto iz toga.
| |||
| |||
| htio novu moniter ali navika pustiti mene roditelji misle 1 je dosta ja dont imati bilo koji hobistika su mogli kupiti nešto stvarno osim za računala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Engleski klase?
| |||
| |||
| I one aready uzeti u školi |
|
| |||
| |||
| Ne znam onda, možda biste mogli ste se za samo malo za svoju slijedeću računalu izgraditi / nadogradnje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako o elegantna odjeća ...?
| |||
| |||
| Kako spopadanje šalje ga netko manje sretan? Sa takvom novca koji bi mogao napraviti puno; Build vodi dobro u Africi, jedan sponzor Panda medvjeda, sponzor dijete, kupi mi novi monitor ... izbor je vaš!
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili te mogao pravedan spasiti ga, zapravo, sve dok ne trebate potrošiti.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dogovoreno!
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|