![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man vajag kaut ko pirkt man sanāca aptuveni 300 $ ASV un ambye dažas vairāk, ja man ir uz datora vai nav copmuter i dont nepieciešams kāds dators uzlabojumus mabye daži piederumu, ja jūs varat atrast jebkuru cool tiem, thanks!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varbūt iegūt jauku jaunu kontrolēt? Jūs droši vien saņemt cienīgu lieluma otrais bija viens, ka. Vai varētu jums minēt savu hobiju, varbūt mēs varētu jums palīdzēt domāt par kaut ko no tā.
| |||
| |||
| meklē jaunu moniter bet vecāki paradis ļaujiet man viņi domā 1 ir pietiekami i dont ir kādi hobiji tad tu patiešām varētu iegādāties kaut ko ne tikai datoriem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Angļu valodas nodarbības?
| |||
| |||
| i aready veikt šīs skolā |
|
| |||
| |||
| Es nezinu, tad varbūt jūs varētu tikai ietaupīt, lai mazliet par savu nākamo datoru būvēt / atjaunotas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kā par masku ...?
| |||
| |||
| How bout nosūtot to kādam mazāk paveicies? Ar šāda veida naudas jūs varētu darīt partijām; Build ūdens arī Āfrikā, sponsors Panda jābūt, sponsors bērnam nopirkt man jaunu kontrolēt ... choice is yours!
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs varētu tikai saglabāt līdz brīdim, kad tiešām nepieciešams tērēt.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vienošanās!
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|