![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| muszę coś kupić i ma ok. 300 USD i ambye kilka, jeśli mam na komputerze lub copmuter i dont potrzeba dowolnym komputerze aktualizacje mabye niektóre akcesoria, jeżeli można znaleźć te cool thanks!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może dostać ładny nowy monitor? Prawdopodobnie można dostać przyzwoity wielkości sekund jedno do tego. Albo możesz wymienić swoje zainteresowania, być może moglibyśmy pomóc wymyślić coś z tego.
| |||
| |||
| chcieli nowego moniter ale rodzice wont let me think one 1 jest wystarczająco ja dont mieć hobby były naprawdę można kupić coś na oprócz komputerów |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Angielski klas?
| |||
| |||
| I aready brania tych w szkole |
|
| |||
| |||
| Nie wiem wtedy, być może można po prostu zapisać się na trochę na następne zbudować komputer / upgrade. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak o Fancy Dress ...?
| |||
| |||
| How bout wysłaniem go ktoś mniej szczęścia? Z tego rodzaju pieniądze można zrobić wiele; Build wodnej oraz w Afryce, sponsor ponosi jeden Panda, sponsor dziecka, kup mi nowy monitor ... wybór należy do Ciebie!
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Albo możesz po prostu zapisać, dopóki faktycznie trzeba poświęcić go.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Agreed!
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|