![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am nevoie de ceva pentru a cumpara am primit în jur de 300 $ SUA şi ambye mai mult dacă am la computer sau non copmuter i dont nevoie de upgrade-mabye orice computer unele accesorii dacă puteţi găsi orice cool cele mersi!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poate lua un nou monitor frumos? , probabil, aţi putea obţine un nivel decent de dimensiuni doilea a avut o pentru asta. Sau ai putea să-ţi hobby-uri menţiona, poate ne-ar putea ajuta să se gândească la ceva din asta.
| |||
| |||
| a vrut un nou moniter dar părinţii obiceiul Lasă-mă să cred că 1 este destul de i dont au nici un hobby-uri au fost te-ar putea cumpara ceva de pe langa calculatoare |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Engleză clase?
| |||
| |||
| i aready iau cei de la şcoală |
|
| |||
| |||
| Nu ştiu, atunci, poate ai putea sa te pentru a salva un pic pentru următoarea computer construi / actualizare. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce zici de un costum de bal mascat ...?
| |||
| |||
| Cât de prindere al trimite pe cineva la mai putin norocosi? Cu ce fel de bani pe care aţi putea face o mulţime; Build a apei şi în Africa, sponsorul un urs Panda, sponsor un copil, cumpara-mi un nou monitor ... alegerea este a ta!!
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sau ai putea sa-l salvaţi până când de fapt, nevoia de a cheltui.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| de acord!
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|