![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebuju niečo kúpiť Mám asi 300 USD a ambye víc když jsem na počítači alebo copmuter i dont potreba akéhokoľvek počítača upgrady maby niektoré doplnky, ak môžete nájsť v pohodě ty, vďaka!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno si pekný nový monitor? Pravdepodobne ste mohli dostať dôstojnej veľkosti druhý mal za to. Alebo mohol by ste spomenúť záľuby, možno by sme mohli pomôcť si myslíte, že niečo z toho.
| |||
| |||
| Chtěl novú Moniter ale rodičia zvyknutý nech mě si myslia, že 1 je dost i dont mať žiadne koníčky boli by ste mohli kúpiť niečo naozaj okrem počítačov |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anglický tried?
| |||
| |||
| i aready brať tie v škole |
|
| |||
| |||
| Neviem potom, možno by ste mohli zachrániť len pre trochu na ďalšie počítače build / upgrade. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co takhle maškarné kostým ...?
| |||
| |||
| Ako bout odoslaním niekomu menej šťastné? S týmto typom peňazí môžete urobiť veľa, Vybuduj vody v Afrike, sponzorovať Panda medveď, sponzorovať dieťa, kúpiť mi nový monitor ... výber je tvoje!
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alebo môžete len uložiť ho, kým sa skutočne potrebujú stráviť to.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dohodnuté!
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|