![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i satın almak konusunda ABD 300 $ var ve eğer bilgisayar veya copmuter I dont için biraz daha ambye şey gerekir herhangi bir bilgisayar yükseltmeleri bazı aksesuarlar mabye gereken herhangi bir hoş olanlar sayesinde bulabilirsiniz!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Belki güzel bir yeni monitör almak? muhtemelen bir ikinci büyüklükteki bir değer olduğunu alabilirsiniz. Ya da, belki yardımcı olabilecek bir şey bu kimden düşünmek için hobi söz olabilir.
| |||
| |||
| ama yeni bir moniter istedim veliler alışkanlık bana da yeterli 1 düşünelim I dont herhangi bir hobi gerçekten bilgisayarlar dışında bir şey satın alabilirsiniz olduğunu var |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İngilizce dersleri?
| |||
| |||
| I aready bu okula almak |
|
| |||
| |||
| O zaman, belki sadece bir sonraki bilgisayar inşa / yükseltmek için biraz için tasarruf olabilir bilmiyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nasıl bir kıyafet balosu elbisesi ...?
| |||
| |||
| Ne dersin birine daha az şanslı göndermeden? Bir sürü yapabileceğini karşılığı Bu tür ile; iyi Afrika'da, sponsoru bir Panda Bear, bir çocuk sponsoru bir su Yapı bana yeni bir monitör almaya ... seçim senin!
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siz gerçekten bu harcamak gerekir Veya sadece saklayabilirsiniz.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kabul!
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|