![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Мені потрібно щось купити я отримав близько 300 $ США і ambye ще, якщо у мене на комп'ютері або не copmuter I Dont Need будь-якого комп'ютера, модернізація mabye деякі аксесуари, якщо ви зможете знайти будь-яку прохолодно завдяки Ones!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Може бути, приємно отримати новий монітор? Ви, ймовірно, може отримати гідний розмір друга була одна для цього. Чи, може ви згадуєте ваших хобі, може бути, ми зможемо допомогти вам придумати що-небудь з цього.
|
|||
|
|||
|
хотіли новий MONITER але батьки звичай дозвольте мені, що вони думають 1 достатньо
I Dont є хобі можна було дійсно щось купити для Крім комп'ютери
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Англійська класи?
|
|||
|
|||
|
Я aready прийняти ці школи
|
|
|
|||
|
|||
|
Я не знаю, то, може, ви просто збирати небагато для Вашого наступного комп'ютера збирання / модернізації.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Як щодо маскарадний костюм ...?
|
|||
|
|||
|
Який бій передачі його комусь пощастило менше? З такими грошима можна робити багато; побудувати криницю в Африці, спонсором панда, спонсор дитини, купити мені новий монітор ... Вибір за вами!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Або можна просто зберегти, поки вам дійсно потрібно їх витрачати.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Згоден!
|