![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, η καλή 10 λεπτά, ενώ αν το ντους ζεσταίνει μέχρι: D
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| wow μου τεχνολογία% θα πρέπει να απαγορευτεί μου από αυτό το site
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| Νίκαια μία Cew. Οι NERD βασιλιά! |
|
| |||
| |||
| haha i επέλεξε διαδίκτυο πάνω από το φύλο, πρέπει να έχω κάνει;;; : P |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέο PSU κακό; Πώς να δοκιμάσετε; | louisreiff | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 15 Νοε 2008 15:16 |
| Intel Burn Test, Νέα ακραίων Πρόγραμμα | serverguy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 7ο Σεπ 2008 07:48 |
| Ελληνική δοκιμή | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 6 | 29 Απρ 2008 06:18 |
| WPM δοκιμή! | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 11 | 29 Μαρ 2008 18:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |