![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bola jedna dlhá kvíz, dobrý 10 minút, zatiaľ čo keď sa zahreje až sprcha: D
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| wow moje technika% by mě zakázaný z tejto stránky
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
| Pěkný Cew. V blbecek King! |
|
| |||
| |||
| haha aj vybrali cez internet sex, mala som tak urobil? : P |
|
| |||
| |||
| LOL, je pravda, blbecek
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nové PSU zlé? Ako test? | louisreiff | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 15. novembra 2008 15:16 |
| Intel Burn Test, New stres Test Program | serverguy | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 7. septembra 2008 07:48 |
| Geek test | Mike0001 | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 29. apríla 2008 06:18 |
| WPM test! | KanoakaVirus | Vypnúť Téma diskusie | 11 | 29. marca 2008 18:35 |
| Thread Tools | |
| |