![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| Ive got to, Ive 'pravedan ažurirati na to cheeseburger sam spas za Big Mac za sljedeći mjesec. |
|
| |||
| |||
| Lmao, to me čini gladan. |
|
| |||
| |||
| ja ne jesti u McDonald's više, ne nakon igranja igre dizajniran tako da ih, u igru morate pokrenuti uspješnu McDonald's ", restoran" a ja sam bio lijen pa mi krave umro i moj zaposlenika pljunuo u hamburgere pošten da im bog čak i dodao da ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LMAO
|
| |||
| |||
| da je actuall velik MAC-a, ali zbog McDonalds škrtarenje na sve tvari izgleda kao kidies hamburger |
|
| |||
| |||
| Quote:
Barem ražanj je bio hranjiv!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je da je nova super mac
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| emituje MacBook čak i dont imati cd voziti! samo 1 USB port!
| |||
| |||
| Br. soba lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| DVD pisanja na Macbook | Black Magic | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 10. studeni 2008 09:35 |
| Razmišljate o Macbook | Keys767 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 12 | 4. kolovoz 2008 17:33 |
| Problemi s Macbook | oobrokensilence | Linux OS i alternativna | 6 | 19. ožujak 2008 14:15 |
| Macbook - Dirty | jack100 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 10. veljača 2008 08:18 |
| Macbook grafika | eThac | Graphics Cards & Monitors | 2 | 3. rujna 2007 10:29 |
| Thread Tools | |
| |