![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
| Ive got to, že som práve aktualizovaný na cheeseburger som si sporia na Big Mac za budúci mesiac. |
|
| |||
| |||
| Lmao, že je pre mňa hlad. |
|
| |||
| |||
| Nejem u McDonalda už nie po tom, čo hral hru, prostredníctvom ktorej je v hre musíte spustiť úspešný McDonalda "reštaurácie" a ja som bol lenivý, takže moja kravy zomrel a svojich zamestnancov plivl do fašírok na moju dušu, že ešte dodal, že ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LMAO
|
| |||
| |||
| , Ktorá je aktuálne Big Mac, ale vzhľadom na McDonalds skimping na všetky látky, ktoré vyzerá ako kidies hamburger |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Aspoň pľuvať bol výživný!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je super, že nový mac
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MacBook vysiela dont dokonca mať CD-ROM! iba 1 USB port!
| |||
| |||
| Žiadny priestor lol. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| DVD na MacBook | Black Magic | Drives & Removable Media | 1 | 10. novembra 2008 09:35 |
| Rozmýšľate o MacBook | Keys767 | Notebooky, Mobily a PDA | 12 | 4. augusta 2008 17:33 |
| Otázky s MacBook | oobrokensilence | Linux & Alternatívne OS | 6 | 19. Marec 2008 14:15 |
| MacBook - Dirty | jack100 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 10. februára 2008 08:18 |
| MacBook grafiku | eThac | Graphics Cards & Monitory | 2 | 3. September 2007 10:29 |
| Thread Tools | |
| |