![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, hows то става. Аз жаргон търпение да научите повече за изграждане на компютърни и такива от всички. Аз работя в моя първи изгради обред сега. но DONT имате пълната сума пари обред сега. така аз имам един въпрос. Искам да купя всичко от newegg и те използват тази сметка ми се по-късно нещо. има кой да го употребявали някога? е всяко добро на всички? Аз също говоря с моя човек по кредита банката облицовам просто имам нужда да се опита да получи малък личен заем. Но ако този законопроект ми се по-късно нещата се всяко добро мога просто да я използват. Благодаря за всяка replys. lancerguy09 |
|
| |||
| |||
| Newegg използва сметката ми се по-късно, както и newegg предпочитани сметка, която не плащания за период до 12 месеца е възможно. Въпреки това, когато аз се опитах да се запишете за предпочитаната сметка тя отрече с мен и аз изразходвани около седмица по телефона Опитвам се да разбера защо, както аз имам голяма кредитна история изцяло. Така че идеята, че спада. Що се отнася до сметката ми се по-късно отива аз вярвам, че е не плащания за 90 дни и ако бъдат платени изцяло пред него, че 90 дни вие не плащате лихва. Ако не се плати цялата сума в рамките на тези 90 дни след това интересът от тези 90 дни идва в машини за набиване и ти го плати. Това, което направи беше подписан за кредитна карта, която предлага не е в интерес на покупките за 15 месеца и закупени новите си изгради по този начин. Надявам се това да помогне .. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Приключване Моята поръчка за Newegg Утре се внимава Всичко е добре! | PaintbalPunk 79 | Общи Хардуер Чат | 2 | 18 Дек 2008 17:44 |
| Newegg Посещения Канада !!!!!!!!!!!!!! | Бъба | Общи Хардуер Чат | 11 | 7 октомври 2008 19:58 |
| NewEgg: AMD 5400 +, ANTEC Sonata w / PSU $ 100 | Carbon | Общи Хардуер Чат | 3 | 14-ти септември 2008 09:46 |
| Newegg предпочитани сметка? | Mooseknuckle | Изключено Тема Дискусия | 3 | 21 Авг 2008 15:51 |
| Newegg крикове нагоре цените на 8800GT. помогнете ми намери една за добра цена другаде | cheesepuff | Графика на карти & Монитори | 8 | 11 ноември 2007 12:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |