по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

NewEgg Бил ми се по-късно

Reply

Нишка Инструменти
Old 25 август 2008, 10:29
Новите държави Група

Default NewEgg Бил ми се по-късно

Хей момчета,

hows то става. Аз жаргон търпение да научите повече за изграждане на компютърни и такива от всички. Аз работя в моя първи изгради обред сега. но DONT имате пълната сума пари обред сега. така аз имам един въпрос. Искам да купя всичко от newegg и те използват тази сметка ми се по-късно нещо. има кой да го употребявали някога? е всяко добро на всички? Аз също говоря с моя човек по кредита банката облицовам просто имам нужда да се опита да получи малък личен заем. Но ако този законопроект ми се по-късно нещата се всяко добро мога просто да я използват. Благодаря за всяка replys.

lancerguy09
Old 25 август 2008, 14:11
Член Група

Default NewEgg Бил ми се по-късно

Newegg използва сметката ми се по-късно, както и newegg предпочитани сметка, която не плащания за период до 12 месеца е възможно. Въпреки това, когато аз се опитах да се запишете за предпочитаната сметка тя отрече с мен и аз изразходвани около седмица по телефона Опитвам се да разбера защо, както аз имам голяма кредитна история изцяло. Така че идеята, че спада. Що се отнася до сметката ми се по-късно отива аз вярвам, че е не плащания за 90 дни и ако бъдат платени изцяло пред него, че 90 дни вие не плащате лихва. Ако не се плати цялата сума в рамките на тези 90 дни след това интересът от тези 90 дни идва в машини за набиване и ти го плати. Това, което направи беше подписан за кредитна карта, която предлага не е в интерес на покупките за 15 месеца и закупени новите си изгради по този начин.

Надявам се това да помогне ..
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Приключване Моята поръчка за Newegg Утре се внимава Всичко е добре! PaintbalPunk 79 Общи Хардуер Чат 2 18 Дек 2008 17:44
Newegg Посещения Канада !!!!!!!!!!!!!! Бъба Общи Хардуер Чат 11 7 октомври 2008 19:58
NewEgg: AMD 5400 +, ANTEC Sonata w / PSU $ 100 Carbon Общи Хардуер Чат 3 14-ти септември 2008 09:46
Newegg предпочитани сметка? Mooseknuckle Изключено Тема Дискусия 3 21 Авг 2008 15:51
Newegg крикове нагоре цените на 8800GT. помогнете ми намери една за добра цена другаде cheesepuff Графика на карти & Монитори 8 11 ноември 2007 12:35
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc