μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

NewEgg Bill Me αργότερα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 του Αυγούστου 2008, 10:29
Νέο Μέλος Ομάδα

Default NewEgg Bill Me αργότερα

Γεια σου ρε παιδιά,

πώς θα μπούμε. i επίκλιση περιμένει να μάθει περισσότερα για την κατασκευή του υπολογιστή και αυτών από όλους. Είμαι εργάζονται για την πρώτη μου οικοδομήσουμε τελετουργικό τώρα. αλλά dont έχει πλήρως το ποσό των χρημάτων τελετουργικό τώρα. οπότε έχω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσει τα πάντα, από newegg και χρησιμοποιούν αυτό το λογαριασμό μου αργότερα πράγμα. έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς αυτό; είναι καλή σε όλα; Είμαι, επίσης, να μου μιλάς πρόσωπο δανείου στην τράπεζα μόνο εγκλείω σε κιβώτιο πρέπει να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε ένα μικρό προσωπικό δάνειο. αλλά αν αυτό το νομοσχέδιο αργότερα πράγματά μου είναι καλή μόνο θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσει. ευχαριστώ για κάθε replys.

lancerguy09
Old 25 του Αυγούστου 2008, 14:11
Μέλος Ομάδα

Default NewEgg Bill Me αργότερα

Newegg χρησιμοποιεί λογαριασμό μου αργότερα καθώς και ένα λογαριασμό newegg προτίμησε οποίο δεν έχουν καταβληθεί ενισχύσεις έως και 12 μήνες είναι πιθανή. Ωστόσο, όταν προσπάθησα να εγγραφείτε για το λογαριασμό που αρνείται προτίμησε μου και πέρασα μια εβδομάδα περίπου στο τηλέφωνο προσπαθώντας να μάθω γιατί έχω μια μεγάλη ιστορία μιας συνολικής πίστωσης. Γι 'αυτό έπεσε η ιδέα. Όσον αφορά τον λογαριασμό μου λίγο, πιστεύω ότι δεν είναι οι πληρωμές για 90 ημέρες και αν είναι πλήρως καταβληθεί πριν από 90 ημέρες ότι δεν ενδιαφέρεται να πληρώνετε. Αν δεν καταβάλει το πλήρες ποσό μέσα σε αυτές τις 90 ημέρες από τότε το ενδιαφέρον αυτών των 90 ημερών πασσαλόπηξης έρχεται σε σας και να την καταβάλλει. Αυτό που έκανα ήταν υπογράψει για μια πιστωτική κάρτα που προσφέρει δεν ενδιαφέρεται για τις αγορές για 15 μήνες και αγόρασε τη νέα μου οικοδομήσουμε αυτόν τον τρόπο.

ελπίδα αυτό βοηθά ..
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.