manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

NewEgg Bill me kasnije

Reply

Thread Tools
Old 25 kol 2008, 10:29
Novi član grupe

Default NewEgg Bill me kasnije

Hej momački,

hows to dešava. ja licemjerje oklijevati da bi saznali više o računalu i takvih zgrada iz svakoga. ja radim na moj prvi izgraditi obred sada. ali dont imati punu svotu novca obred sada. pa imam pitanje. Želim kupiti sve, od newegg i oni koriste ovu bill me kasnije stvar. ima itko ikada koristiti Internet? je to bilo koji dobar na svim? Također sam talkin to moj kredit osobu u banci samo obložiti trebam pokušati dobiti mali osobni zajam. ali ako se taj zakon kasnije stvari mi je bilo koji dobar i mogu samo koristiti. hvala za bilo kakvu replys.

lancerguy09
Old 25 kol 2008, 14:11
Member Group

Default NewEgg Bill me kasnije

Newegg bill me kasnije koristi kao i željenu newegg računa koji ne uplate za do 12 mjeseci je moguće. Ali kada sam pokušao da se prijavite za željenu račun odbijen mi je i sam proveo oko tjedan dana na telefonu pokušavaju saznati zašto što imam veliku kreditnu povijest jednoga sve. Tako da sam ispao da ideja. Što se tiče zakona kasnije mi ide i ne vjerujem da je uplata za 90 dana i ako je platio da ga u punoj prije 90 dana vi ne plaćate kamatu. Ako se ne plati puni iznos u roku tih 90 dana onda je interes od onih 90 dana dolazi u piling, a vi plaćate njega. Što sam bio prijavio za kreditne kartice, što se nudi nema kamate na kupi za 15 mjeseci i kupljena moje nove graditi taj način.

nada ovo pomaže ..
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.