![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački, hows to dešava. ja licemjerje oklijevati da bi saznali više o računalu i takvih zgrada iz svakoga. ja radim na moj prvi izgraditi obred sada. ali dont imati punu svotu novca obred sada. pa imam pitanje. Želim kupiti sve, od newegg i oni koriste ovu bill me kasnije stvar. ima itko ikada koristiti Internet? je to bilo koji dobar na svim? Također sam talkin to moj kredit osobu u banci samo obložiti trebam pokušati dobiti mali osobni zajam. ali ako se taj zakon kasnije stvari mi je bilo koji dobar i mogu samo koristiti. hvala za bilo kakvu replys. lancerguy09 |
|
| |||
| |||
| Newegg bill me kasnije koristi kao i željenu newegg računa koji ne uplate za do 12 mjeseci je moguće. Ali kada sam pokušao da se prijavite za željenu račun odbijen mi je i sam proveo oko tjedan dana na telefonu pokušavaju saznati zašto što imam veliku kreditnu povijest jednoga sve. Tako da sam ispao da ideja. Što se tiče zakona kasnije mi ide i ne vjerujem da je uplata za 90 dana i ako je platio da ga u punoj prije 90 dana vi ne plaćate kamatu. Ako se ne plati puni iznos u roku tih 90 dana onda je interes od onih 90 dana dolazi u piling, a vi plaćate njega. Što sam bio prijavio za kreditne kartice, što se nudi nema kamate na kupi za 15 mjeseci i kupljena moje nove graditi taj način. nada ovo pomaže .. |