kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

NewEgg Bill Me Később

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 25 2008, 10:29
Új tag Csoport

Default NewEgg Bill Me Később

Hé fiúk,

hows it goin. i cant várni, hogy többet tudjon meg a számítógép építése és ezek az emberek. dolgozom én először rítus most. de ne a teljes összeget, amely a szertartás most. Szóval van egy kérdés. Szeretnék mindent newegg, és használd ezt a számlát meg később is. már valaha valaki használta? van valami jó egyáltalán? Én is beszélek, hogy én személy hitelt a bank csak beládáz van szükségem, hogy próbálja meg egy kis személyes kölcsönt. de ha ezt a számlát meg később is minden jó dolog talán csak használja azt. Thanks for any replys.

lancerguy09
Old Augusztus 25 2008, 14:11
Csoport tagja

Default NewEgg Bill Me Később

Newegg számlát használ nekem később, valamint a newegg preferált fizetési számla nincs, legfeljebb 12 hónap lehet. Azonban, amikor megpróbáltam iratkozzon fel a preferált figyelembe azt tagadta, és én töltött egy hét alatt a telefon próbálják kideríteni, hogy miért, mint nekem van egy nagy hitel története egy minden. Így aztán leesett, hogy az ötlet. Ami a számlát nekem később megy Azt hiszem, ez nem a kifizetések 90 napos, és ha befizette a teljes azt megelőző 90 napot meg nem fizet kamatot. Ha nem fizeti ki a teljes összeget az említett 90 napon belül, akkor a kamatot az említett 90 napon belül kerül piling és akkor fizeti ki. Mire én írták ki a hitelkártyát nem érdeke, hogy felajánlotta a vásárlások esetében 15months és a vásárolt új építeni így.

remélem ez segít ..
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Véglegesítésekor My megbízást Newegg Holnap meggyőződve arról Minden jót! PaintbalPunk 79 Általános fémáru Chat 2 18. december 2008 17:44
Newegg Hits Kanada !!!!!!!!!!!!!! Bubba Általános fémáru Chat 11 7. október 2008 19:58
NewEgg: AMD 5400 +, Antec Sonata w / PSU 100 $ Carbon Általános fémáru Chat 3 14. Szeptember 2008 09:46
Newegg preferált számla? Mooseknuckle Off Topic Discussion 3 21. augusztus 2008 15:51
Newegg kocsiemelők fel az árakat a 8800GT. segítsen megtalálni egy jó ár máshol cheesepuff Grafikus kártyák és monitorok 8 11. november 2007 12:35
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.