![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, hows it goin. i cant várni, hogy többet tudjon meg a számítógép építése és ezek az emberek. dolgozom én először rítus most. de ne a teljes összeget, amely a szertartás most. Szóval van egy kérdés. Szeretnék mindent newegg, és használd ezt a számlát meg később is. már valaha valaki használta? van valami jó egyáltalán? Én is beszélek, hogy én személy hitelt a bank csak beládáz van szükségem, hogy próbálja meg egy kis személyes kölcsönt. de ha ezt a számlát meg később is minden jó dolog talán csak használja azt. Thanks for any replys. lancerguy09 |
|
| |||
| |||
| Newegg számlát használ nekem később, valamint a newegg preferált fizetési számla nincs, legfeljebb 12 hónap lehet. Azonban, amikor megpróbáltam iratkozzon fel a preferált figyelembe azt tagadta, és én töltött egy hét alatt a telefon próbálják kideríteni, hogy miért, mint nekem van egy nagy hitel története egy minden. Így aztán leesett, hogy az ötlet. Ami a számlát nekem később megy Azt hiszem, ez nem a kifizetések 90 napos, és ha befizette a teljes azt megelőző 90 napot meg nem fizet kamatot. Ha nem fizeti ki a teljes összeget az említett 90 napon belül, akkor a kamatot az említett 90 napon belül kerül piling és akkor fizeti ki. Mire én írták ki a hitelkártyát nem érdeke, hogy felajánlotta a vásárlások esetében 15months és a vásárolt új építeni így. remélem ez segít .. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Véglegesítésekor My megbízást Newegg Holnap meggyőződve arról Minden jót! | PaintbalPunk 79 | Általános fémáru Chat | 2 | 18. december 2008 17:44 |
| Newegg Hits Kanada !!!!!!!!!!!!!! | Bubba | Általános fémáru Chat | 11 | 7. október 2008 19:58 |
| NewEgg: AMD 5400 +, Antec Sonata w / PSU 100 $ | Carbon | Általános fémáru Chat | 3 | 14. Szeptember 2008 09:46 |
| Newegg preferált számla? | Mooseknuckle | Off Topic Discussion | 3 | 21. augusztus 2008 15:51 |
| Newegg kocsiemelők fel az árakat a 8800GT. segítsen megtalálni egy jó ár máshol | cheesepuff | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 11. november 2007 12:35 |
| Téma eszközök | |
| |