פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

ביל NewEgg לי מאוחר יותר

Reply

שרשרת כלים
Old 25 אוגוסט 2008, 10:29
קבוצת חברות חדשות

Default ביל NewEgg לי מאוחר יותר

היי חבר 'ה,

hows אותה בדרך. אני צביעות לחכות כדי ללמוד יותר על המחשב ובניית מ כולם כאלה. אני עובד על הראשונה שלי לבנות rite עכשיו. dont אבל יש את מלוא סכום הכסף rite עכשיו. אז יש לי שאלה. אני רוצה לקנות כל דבר, החל newegg והם מחייבים אותי להשתמש מאוחר יותר דבר. מישהו אי פעם השתמשתי בה? זה טוב בכלל? אני מדבר גם על אזור ההלוואה אדם בבית הבנק incase אני רק צריך לנסות לקבל הלוואה קטנה האישי. אבל אם זה מאוחר יותר ביל לי דברים הוא כל טוב, אני אולי משתמש בו. Thanks for any replys.

lancerguy09
Old 25 אוגוסט 2008, 14:11
חבר קבוצת

Default ביל NewEgg לי מאוחר יותר

Newegg משתמש ביל לי מאוחר יותר וכן newegg המועדפת החשבון לא תשלומים של עד 12 חודשים אפשרי. עם זאת, כאשר ניסיתי להירשם לחשבון המועדפת היא דחתה אותי ואני ביליתי בערך שבוע בטלפון מנסה לברר למה יש לי כמו גדול של כל היסטוריית אשראי. אז אני מתנתק כי הרעיון. ככל את החשבון מאוחר יותר הולך לי אני מאמין שזה לא תשלום עבור 90 ימים, אם שילם את זה מלא לפני 90 ימים, כי אתה לא משלם ריבית. אם לא לשלם את מלוא הסכום בתוך 90 ימים לאחר מכן, אלה הריבית מאלה 90 ימים מגיעה גדישה ב ואתה משלם את זה. מה שעשיתי היה חתום על כרטיס אשראי זה לא עניין המוצעים על רכישות שנרכשו עבור ו 15months החדש שלי לבנות ככה.

מקווה שזה יעזור ..
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.