mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Newegg Bill Me Later

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 25, 2008, 10:29
Naujas Narys

Default Newegg Bill Me Later

Hey guys,

hows it goin. I cant wait to sužinoti daugiau apie kompiuterio kūrimo ir tokių nuo visų. Aš dirbu su mano pirmasis statyti apeigų metu. bet nereikės visą sumą pinigų apeigos dabar. todėl aš turiu klausimą. Noriu pirkti viską iš Newegg ir jie naudoti šią Bill Me Later dalykas. Ar kas nors naudojosi? tai bet gerai visiems? Aš taip pat talkin mano asmens paskola banke tiesiog uždengti man reikia pasistengti, kad mažos asmeninės paskolos. bet jei tai Bill Me Later "Daiktai yra kokių nors gerų galiu tik jį naudoti. Thanks for any Replys.

lancerguy09
Old Rugpjūtis 25, 2008, 14:11
Narys

Default Newegg Bill Me Later

Newegg naudoja Bill Me Later ", taip pat Newegg pageidaujamą sąskaitos, kuri ne ilgiau kaip 12 mėnesių mokėjimai yra įmanoma. Tačiau, kai aš bandžiau užsiregistruoti į pageidaujamą ji atsisakė mane ir aš praleidau apie savaitę telefonu bandė išsiaiškinti, kodėl taip turiu didelį kredito istorija visiems. Taigi aš nukrito, kad idėja. Kiek Bill Me Later eina Manau, kad ne už 90 dienų, išmokos ir jeigu jie sumokami, kad ji visiškai prieš 90 dienų, jūs mokate ne palūkanos. Jei jums nereikia mokėti visą sumą per šias 90 dienų, tada nuo tų 90 dienų, palūkanos ateina poliai ir jums mokėti. Ką aš padariau buvo užsiregistravau kreditinės kortelės, kad siūlomų Nr pirkimo 15months palūkanų ir įsigytų savo naują pastatyti, kad taip.

Hope this helps ..
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Svarstome Mano Užsakymai Newegg Rytoj įsitikinkite Visos Is Good! PaintbalPunk 79 General Hardware Chat 2 18 gruodis 2008 17:44
Newegg Hits Kanada !!!!!!!!!!!!!! Bubba General Hardware Chat 11 7 spalis 2008 19:58
Newegg: AMD 5400 +, Antec Sonata w / PSU 100 $ Carbon General Hardware Chat 3 14 rugsėjis 2008 09:46
Newegg pageidaujamo sąskaitą? Mooseknuckle Off Topic Discussion 3 Rugpjūtis 21, 2008 15:51
Newegg kėlikliai kainas dėl 8800GT. padėti man rasti viena gera kaina kitur cheesepuff Graphics Cards & Monitoriai 8 Lapkritis 11, 2007 12:35
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.