![]() |
|
| |||
| |||
| Hey guys, hows it goin. Es aprunāt gaidīt, lai uzzinātu vairāk par datora ēkas, un šādas no visiem. i am strādā pie sava pirmā būvēt rituāls tagad. bet dont ir pilnā apmērā naudas rituāls tagad. tāpēc man ir jautājums. Es gribu nopirkt visu, sākot no newegg, un tās izmanto šo likumprojektu man vēlāk lieta. Vai kāds ir kādreiz lietojuši? tas ir kāds labs visos? Es esmu arī talkin ar savu aizdevumu personai bankā tikai incase Man vajag, lai mēģinātu iegūt nelielu personas aizdevumu. bet, ja šis rēķins man vēlāk stuff ir kāds labs es varētu vienkārši izmantot. paldies par jebkādu replys. lancerguy09 |
|
| |||
| |||
| Newegg izmanto rēķinu man vēlāk, kā arī newegg vēlamo kontu maksājumiem, kas līdz 12 mēnešiem, ir iespējams. Taču, kad es centos piereģistrēties vēlamo vērā to noliedza mani, un es pavadīju aptuveni nedēļu tālrunis mēģina noskaidrot, kāpēc kā es esmu liels kredītvēstures visiem. Tāpēc es samazinājies šo ideju. Ciktāl tas rēķins man vēlāk iet es uzskatu, ka nav 90 dienas maksājumiem, un, ja maksā to pilnu pirms 90 dienām tu nemaksā procentus. Ja jums nav jāmaksā pilna summa šajās 90 dienās pēc tam procenti no tiem 90 dienas nāk pāļu dzīšanas un jūs maksājat to. Ko es darīju bija pierakstījies par kredītkarti, kas piedāvāja nekādas intereses par iepirkumiem 15months un iegādājušies savu jauno būvēt veidā. hope this helps .. |