rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

NewEgg Bill Me Later

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 sierpień 2008, 10:29
Nowe państwa grupy

Hey guys,

hows it goin. i cant wait, aby dowiedzieć się więcej na temat budowy komputera i tak z wszystkim. Ja pracuje nad moim pierwszym budować obrzęd teraz. Nie ma jednak pełnej kwoty pieniędzy obrzęd teraz. więc mam pytanie. Chcę kupić wszystko od newegg i korzystać z tego rachunku do mnie później rzeczą. ma ktokolwiek ją? to jest dobry na wszystko? Jestem również talkin do mojej osoby pożyczkę w banku incase prostu muszę spróbować dostać małe osobowych pożyczki. ale jeśli ten rachunek do mnie później rzeczy jest dobry i może po prostu z niego korzystać. dzięki za wszelkie replys.

lancerguy09
Old 25 sierpień 2008, 14:11
Członek grupy

Newegg używa rachunku mi później, jak również newegg preferowane konto, które nie płatności do 12 miesięcy jest możliwe. Jednak kiedy próbował założyć konto to preferowana zaprzeczył mnie i spędziłem około tygodnia na telefon próbuje dowiedzieć się dlaczego, jak mam wielką historię kredytową wszystkimi. I tak spadł, że pomysł. Jeśli chodzi o rachunek później idzie do mnie i uważam, że nie ma płatności na 90 dni i jeśli wypłacona to pełne 90 dni przed tym nie płacisz odsetek. Jeśli nie płacić składki w pełnej wysokości w ciągu tych 90 dni, to odsetki od tych 90 dni wejdzie w grodzicowe i płacą go. Co zrobiłem została podpisana do karty kredytowej, które nie oferowanych odsetek na zakupy i nabyć za 15 miesięcy mojej nowej budować w ten sposób.

Hope this helps ..
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.