![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, hows it goin. i cant wait, aby dowiedzieć się więcej na temat budowy komputera i tak z wszystkim. Ja pracuje nad moim pierwszym budować obrzęd teraz. Nie ma jednak pełnej kwoty pieniędzy obrzęd teraz. więc mam pytanie. Chcę kupić wszystko od newegg i korzystać z tego rachunku do mnie później rzeczą. ma ktokolwiek ją? to jest dobry na wszystko? Jestem również talkin do mojej osoby pożyczkę w banku incase prostu muszę spróbować dostać małe osobowych pożyczki. ale jeśli ten rachunek do mnie później rzeczy jest dobry i może po prostu z niego korzystać. dzięki za wszelkie replys. lancerguy09 |
|
| |||
| |||
| Newegg używa rachunku mi później, jak również newegg preferowane konto, które nie płatności do 12 miesięcy jest możliwe. Jednak kiedy próbował założyć konto to preferowana zaprzeczył mnie i spędziłem około tygodnia na telefon próbuje dowiedzieć się dlaczego, jak mam wielką historię kredytową wszystkimi. I tak spadł, że pomysł. Jeśli chodzi o rachunek później idzie do mnie i uważam, że nie ma płatności na 90 dni i jeśli wypłacona to pełne 90 dni przed tym nie płacisz odsetek. Jeśli nie płacić składki w pełnej wysokości w ciągu tych 90 dni, to odsetki od tych 90 dni wejdzie w grodzicowe i płacą go. Co zrobiłem została podpisana do karty kredytowej, które nie oferowanych odsetek na zakupy i nabyć za 15 miesięcy mojej nowej budować w ten sposób. Hope this helps .. |