![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, băieţi, hows aceasta se întâmplă. i cant aşteptaţi pentru a afla mai multe despre computer şi de o astfel de clădire de la toată lumea. Am lucrat la primul meu construi rit acum. dar dont au suma totală de bani rit acum. aşa că am o întrebare. Vreau să cumpere de toate, de la newegg şi le folosi acest proiect de lege de mine ceva mai târziu. cineva a folosit-o vreodată? e bun la toate? Sunt de asemenea, să-mi vorbesti persoană împrumut la bancă doar incase am nevoie pentru a încerca să obţineţi un împrumut personal mici. dar în cazul în care acest proiect de lege-mă mai târziu lucrurile este nici bun i-ar putea chiar să-l utilizaţi. Multumesc pentru orice replys. lancerguy09 |
|
| |||
| |||
| Newegg utilizează factura-mă mai târziu, precum şi un newegg preferat cont care nu există plăţi de până la 12 luni, este posibil. Cu toate acestea, atunci când am încercat să vă înscrieţi pentru a preferat cont refuzat-o şi mi-am petrecut aproximativ o săptămână la telefon încercarea de a afla de ce ca am un mare istoric de credit o toate. Aşa că am renunţat la idee. În ceea ce priveşte proiectul de lege-mă mai târziu merge cred că nu este de plăţi pentru 90 de zile şi, dacă este plătit-o pe deplin faptul că, înainte de 90 zile pe care o plătiţi nici interes. Dacă nu plătesc suma totală în cele 90 zile apoi interesul de la cele 90 zile vine în stâlpi şi pe care o plătiţi de acesta. Ce am făcut a fost semnat pentru o carte de credit care a oferit nici un interes cu privire la achiziţiile de 15 luni şi a achiziţionat noul meu construi asa. sper acest lucru vă va ajuta .. |
![]() |
|
| Marcaje |