![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, objíma ju jel. i cant dočkať, až sa dozvedieť viac o objekte a tieto počítače od každého. Som pracujúci na môj prvý stavať obradov teraz. ale dont mať plnú sumu peňazí obradov teraz. tak mám otázku. Chcem si kúpiť všetko od newegg a ich použitie tohto zákona mi neskôr vec. má niekto použil? je to nejaké dobré na všetko? Som tiež Talkin na mojej osobe úver v banke len zapouzdřit aj potreba usilovať sa získať malé osobné pôžičky. ale ak tento návrh zákona tak mi je nejaké dobré i možno práve používať. Vďaka za akúkoľvek replys. lancerguy09 |
|
| |||
| |||
| Newegg používa Bill mi neskôr, rovnako ako preferovaného účtu newegg ktoré žiadne platby až na 12 mesiacov je to možné. Avšak, keď som sa snažil zaregistrovať pre preferovaným účet je odmietnutý mi a já strávil asi týždeň na telefóne sa snaží zistiť, prečo, ako mám veľkú úverovou históriou všetko. Takže som spadol, že nápad. Pokiaľ ide o zmenku mi jede i veriť, že je bez platieb za 90 dní, a pokiaľ je vyplatená plná pred 90 dňami, že budete platiť žiadny úrok. Ak nebudete platiť v plnej výške do tých 90 dní, potom úroky z týchto 90 dní sa hromadí a budete platiť. Čo som urobil, bola podpísaná až o vydanie kreditnej karty, ktoré žiaden záujem o nakupovanie na 15 mesiacov a kúpiť môj nový stavať týmto spôsobom. dúfam, že tento pomáha .. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dokončenie My Objednávka On Newegg Tomorrow uistiť všetky sú dobré! | PaintbalPunk 79 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 18. december 2008 17:44 |
| Newegg Hits Kanada !!!!!!!!!!!!!! | Bubba | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 7. október 2008 19:58 |
| NewEgg: AMD 5400 +, Antec Sonata w / PSU $ 100 | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 14. September 2008 09:46 |
| Newegg preferovaný účet? | Mooseknuckle | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 21. august 2008 15:51 |
| Newegg zvedáky do cien na 8800GT. Pomôžte mi nájsť jeden za dobrú cenu inde | cheesepuff | Graphics Cards & Monitory | 8 | 11. novembra 2007 12:35 |
| Thread Tools | |
| |