мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

НеуЕгг Билл ме касније

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25 авг 2008, 10:29
Нови члан групе

Default НеуЕгг Билл ме касније

Хеј момачки,

хоус то дешава. ја лицемјерје чекање да би сазнали више о рачунару и таквих зграда из свакога. ја радим на мој први изградити обред сада. али донт имати пуну суму новца обред сада. па имам питање. Желим купити све, од неуегг и они користе ову билл ме касније ствар. има ико икада користити Интернет? је то било који добар на свим? Такође сам талкин то мој кредит лице у банци само обложити требам покушати добити мали лични зајам. али ако се тај закон касније ствари ми је било који добар и могу само да користе. хвала за било какву реплыс.

ланцергуы09
Old 25 авг 2008, 14:11
Мембер Гроуп

Default НеуЕгг Билл ме касније

Неуегг билл ме касније користи као и жељену неуегг рачуна који не уплате за до 12 месеци је могуће. Али када сам покушао да се пријавите за жељени рачун одбијен ми је и сам провео око недељу дана на телефону покушавају сазнати зашто што имам велику кредитну историју једног све. Тако да сам испао да идеја. Што се тиче закона касније ми иде и не верујем да је уплата за 90 дана и ако је платио да га у пуној пре 90 дана ви не плаћате камату. Ако се не плати пуни износ у року тих 90 дана онда је интерес од оних 90 дана долази у пилинг, а ви плаћате њега. Шта сам био пријавио за кредитне картице, што се нуди нема камате на купи за 15 месеци и купљена моје нове градити тај начин.

нада ово помаже ..
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц