![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, хоус то дешава. ја лицемјерје чекање да би сазнали више о рачунару и таквих зграда из свакога. ја радим на мој први изградити обред сада. али донт имати пуну суму новца обред сада. па имам питање. Желим купити све, од неуегг и они користе ову билл ме касније ствар. има ико икада користити Интернет? је то било који добар на свим? Такође сам талкин то мој кредит лице у банци само обложити требам покушати добити мали лични зајам. али ако се тај закон касније ствари ми је било који добар и могу само да користе. хвала за било какву реплыс. ланцергуы09 |
|
| |||
| |||
| Неуегг билл ме касније користи као и жељену неуегг рачуна који не уплате за до 12 месеци је могуће. Али када сам покушао да се пријавите за жељени рачун одбијен ми је и сам провео око недељу дана на телефону покушавају сазнати зашто што имам велику кредитну историју једног све. Тако да сам испао да идеја. Што се тиче закона касније ми иде и не верујем да је уплата за 90 дана и ако је платио да га у пуној пре 90 дана ви не плаћате камату. Ако се не плати пуни износ у року тих 90 дана онда је интерес од оних 90 дана долази у пилинг, а ви плаћате њега. Шта сам био пријавио за кредитне картице, што се нуди нема камате на купи за 15 месеци и купљена моје нове градити тај начин. нада ово помаже .. |