менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

NewEgg Bill Me Later

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 серпня 2008, 10:29
Нові члени групи

Default NewEgg Bill Me Later

Гей, хлопці,

It Goin хау. Я нахиляє чекати, щоб дізнатися більше про створення такого комп'ютера і від усіх. Я працюю над моєю першою побудувати обряду зараз. але Не маєте повну суму обряду зараз. тому в мене питання. Я хочу купити все: від Newegg, і вони використовують цю Bill Me Later річ. Хіба хто-небудь використав його? Чи варто толк? Я також Talkin до мого обличчя кредиту в банку, тільки він закінчить Мені потрібно, щоб спробувати отримати особисту малого кредиту. Але якщо цей законопроект речі мені потім це будь-яку хорошу я міг би просто використовувати. Спасибо за будь-яку Replys.

lancerguy09
Old 25 серпня 2008, 14:11
Член групи

Default NewEgg Bill Me Later

Newegg використовує Bill Me Later, а також Newegg Перевага рахунку якого ніякі виплати на строк до 12 місяців, це можливо. Проте коли я спробував зареєструвати Перевага рахунку вона заперечувала, і я провів близько тижня по телефону намагаються з'ясувати, чому в мене є велика кредитна історія всіх. Таким я залишив цю ідею. Що стосується законопроекту мені потім йде Я вважаю, що ніяких платежів протягом 90 днів, а при оплаті його повної до цього 90 днів ви не платите відсотків. Якщо ви не платите повну суму протягом цих 90 днів, то відсотки від цих 90 днів приходить в укладанні і ви оплатите його. Те, що я зробив, підписав на отримання кредитної картки, що запропонували жодного інтересу на покупку для 15months і купили мою нову побудувати таким чином.

сподіваюся, що це допомагає ..
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Завершення Моє замовлення На Newegg Завтра переконавшись все добре! PaintbalPunk 79 Генеральний обладнання чат 2 18 грудня 2008 17:44
Newegg Hits Канаді !!!!!!!!!!!!!! Bubba Генеральний обладнання чат 11 7 жовтня 2008 19:58
NewEgg: AMD 5400 +, Antec Sonata W / БП $ 100 Вуглець Генеральний обладнання чат 3 14 вересня 2008 09:46
Перевага Newegg рахунок? Mooseknuckle Off Topic Discussion 3 21 серпня 2008 15:51
Newegg гнізда вгору ціни на 8800GT. допоможіть мені знайти одного за хорошою ціною в іншому місці cheesepuff Графічні карти & Монітори 8 11 листопада 2007 12:35
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.