![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, It Goin хау. Я нахиляє чекати, щоб дізнатися більше про створення такого комп'ютера і від усіх. Я працюю над моєю першою побудувати обряду зараз. але Не маєте повну суму обряду зараз. тому в мене питання. Я хочу купити все: від Newegg, і вони використовують цю Bill Me Later річ. Хіба хто-небудь використав його? Чи варто толк? Я також Talkin до мого обличчя кредиту в банку, тільки він закінчить Мені потрібно, щоб спробувати отримати особисту малого кредиту. Але якщо цей законопроект речі мені потім це будь-яку хорошу я міг би просто використовувати. Спасибо за будь-яку Replys. lancerguy09 |
|
| |||
| |||
| Newegg використовує Bill Me Later, а також Newegg Перевага рахунку якого ніякі виплати на строк до 12 місяців, це можливо. Проте коли я спробував зареєструвати Перевага рахунку вона заперечувала, і я провів близько тижня по телефону намагаються з'ясувати, чому в мене є велика кредитна історія всіх. Таким я залишив цю ідею. Що стосується законопроекту мені потім йде Я вважаю, що ніяких платежів протягом 90 днів, а при оплаті його повної до цього 90 днів ви не платите відсотків. Якщо ви не платите повну суму протягом цих 90 днів, то відсотки від цих 90 днів приходить в укладанні і ви оплатите його. Те, що я зробив, підписав на отримання кредитної картки, що запропонували жодного інтересу на покупку для 15months і купили мою нову побудувати таким чином. сподіваюся, що це допомагає .. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Завершення Моє замовлення На Newegg Завтра переконавшись все добре! | PaintbalPunk 79 | Генеральний обладнання чат | 2 | 18 грудня 2008 17:44 |
| Newegg Hits Канаді !!!!!!!!!!!!!! | Bubba | Генеральний обладнання чат | 11 | 7 жовтня 2008 19:58 |
| NewEgg: AMD 5400 +, Antec Sonata W / БП $ 100 | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 3 | 14 вересня 2008 09:46 |
| Перевага Newegg рахунок? | Mooseknuckle | Off Topic Discussion | 3 | 21 серпня 2008 15:51 |
| Newegg гнізда вгору ціни на 8800GT. допоможіть мені знайти одного за хорошою ціною в іншому місці | cheesepuff | Графічні карти & Монітори | 8 | 11 листопада 2007 12:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |