по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Newegg предпочитани сметка?

Reply

Нишка Инструменти
Old 7 август 2008, 15:54
Член Група

Default Newegg предпочитани сметка?

Аз съм с ужасно опит опитвате да се регистрирате за предпочитаната сметка. Аз кликнете регистрирате и да влязат в Моята информация и да получа този отговор:

"Важно съобщение относно Вашата Newegg.com Предпочитани профил Прилагане

Уважаеми Пол

Благодаря ви за пазаруване в Newegg.com

Ние съжаляваме за да Ви информирам, че Вашата Newegg.com Предпочитани профил заявлението не можеше да бъде одобрена на този етап.

Съществуват няколко причини, поради които заявлението може да бъде отхвърлено. За да се подобри вероятността молбата Ви ще бъде одобрена, моля, проверете дали сте въвели правилно вашите данни във всеки от исканите полета. Вашето заявление не могат да бъдат обработени с непълна или неточна информация.

Съветваме ви да опитате отново, ако считате, че това съобщение е подсказано в грешка. Вие ще получите поверително писмо до Вашия адрес за фактуриране в рамките на 7 дни през САЩ Mail с допълнителна информация.

Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля не се колебайте да се Свържете се с нас.

В Newegg.com Предпочитани Сметката е издадено от Citi, Солт Лейк Сити, Юта и се обслужва от I4 Комерс п.к. 5018, Timonium, MD 21094. "

писмото, после казва, причината е, защото те не могат да съвпадат всичко с информацията и при условие??? Имам нарича и призова и да се прехвърлят от обслужването на клиентите за предпочитана сметка отново и отново и никой не може да ми помогне.

Някой има подобни проблеми?

благодаря
Old 7 август 2008, 20:25
Номер на групата

може да бъде фактът, че нямаш кредитен рейтинг, PE се основно с кредитна карта iirc и ако не разполагат с никакви кредитната история те не могат да проверяват по него.

Винаги съм поддържа най-добрият начин да се получи отговор от newegg е да се свържете с тях. те са изключително щедри по този начин (имаха множество "Бонус" / възстановяване такса снемане преживявания), и тук няма място за недоразумение.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 20 Август, 2008, 17:35
Номер на групата

Какво Carbon каза. Или вие нямате кредитна история или crappy кредитна история (и имам предвид REALLY crappy, тъй като citbank е емитент LOL, те обикновено се издава на всеки, с телесна температура).

Ако нямате кредитна история, вижте http://clarkhoward.com, Проверете дали той посъветва за създаване на кредит, и ако не се опитвам да слушам неговите подкасти за да разберете как и за да разберете как да не бъде глупава с какви пари имат. Ако имате лошо кредит, той ще ви каже как да легално да го поправим, отнема известно време брато и ти трябва да си платят дълговете ви, но може да се направи.

Бележка към ADMIN и всички останали: Кларк Хауърд е потребител съветник. Той продава нищо, той рекламира нищо, съветват потребителите си е не само безплатна, но със специални интереси безплатна. Иска ми се, че биха могли да се възползват ли хора в морето, но не знам колко казва той се прилага. Той е икона тук в Атланта Грузия, толкова много, така че той е бил Национално синдикиран на радио-и профилирана в Уол Стрийт вестник.

Сигурен съм, че Дейв, ти трябва някой, честни като него във Великобритания, който помага на вас (нас) Малко fellers получите чрез бъркотията на кредитни карти фирми и големи бизнес с някои знания и равна нога. Той наистина DOES ни помогне "малко хора", без никакви очаквания на паричната изгода от нас. Аз съм свързан по никакъв начин с Кларк Хауърд или на неговия уебсайт. Аз съм жаден слушател му за 15 години, или така и са "изпълнени" го веднъж в една книга подписването. Той не би ме познаваш, ако дойде и ритна го в задника. Знам обаче, че той ще одобри на вашия сайт, предлагащи свободни, добри, помагат на хората, той прави същото. Той действително YOUR вид на човек.
Old 21 август 2008, 15:51
Номер на групата

Да, аз бях да слушам за него през цялото време, но той е само на наистина късно сега по някаква причина.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Приключване Моята поръчка за Newegg Утре се внимава Всичко е добре! PaintbalPunk 79 Общи Хардуер Чат 2 18 Дек 2008 17:44
Newegg Посещения Канада !!!!!!!!!!!!!! Бъба Общи Хардуер Чат 11 7 октомври 2008 19:58
NewEgg: AMD 5400 +, ANTEC Sonata w / PSU $ 100 Carbon Общи Хардуер Чат 3 14-ти септември 2008 09:46
NewEgg Бил ми се по-късно lancerguy09 Изключено Тема Дискусия 1 25 Авг 2008 14:11
Предпочитан вкус на Linux? LCD монитор Linux & Алтернативни OS 1 21 Окт 2006 07:07
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc