menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Newegg preferovaný účet?

Reply

Thread Nástroje
Old 7. srpna 2008, 15:54
Člen Skupina

Já jsem s hrozné zkušenosti snažím přihlásit na preferovaný účet. I klikněte zaregistrovat a zadat své informace a získat i tuto odpověď:

"Je důležité zprávy týkající se vašeho účtu Newegg.com Preferované aplikace

Vážení Paul

Děkujeme za nákupy na Newegg.com

Litujeme Vám oznámit, že váš účet Newegg.com Preferované aplikace nemohou být schváleny v současné době.

Existuje několik důvodů, proč žádost může být odmítnuta. Chcete-li zvýšit pravděpodobnost, vaše žádost bude schválena, prosím, ujistěte se, že jste zadali správně Vaši informaci v každém z požadované oblasti. Vaše žádost nemůže být zpracována s neúplné nebo nepřesné informace.

Budeme rádi, pokud se pokusí znovu, pokud si myslíte, že tato zpráva byla výzva omylem. Obdržíte důvěrným dopisem na Vaši fakturační adresu do 7 dní přes USA email s dalšími informacemi.

Máte-li jakékoli dotazy nebo pochybnosti, neváhejte kontaktujte nás.

V Newegg.com Preferovaný účet vydané CITI, Salt Lake City, Utah a služby prostřednictvím I4 Commerce PO Box 5018, Timonium, MD 21094 ".

dopis pak říká, že důvodem je, protože nemůže nic zápas s informací, i za předpokladu,? Jsem volala a volala, a neustále převedených z oddělení služeb zákazníkům na preferovaný účet znovu a znovu a nikdo mi může pomoci.

někdo má podobné problémy?

děkuji ti
Old 7. srpna 2008, 20:25
Dárce Skupina

by mohlo být, že nemáte kreditní rating, PE se jedná o kreditní kartě iirc a pokud nemáte žádné úvěrové historie nemohou kontrolovat ji.

jsem vždy zachována nejlepší způsob, jak dostat odpověď z newegg je jim pošlete e-mail. jsou nesmírně velkorysá, že způsob (měli více "volný obsah" / vrácení poplatku zbavení zkušenosti), a tam žádný prostor pro nedorozumění.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 20. srpna 2008, 17:35
Dárce Skupina

Co Carbon řekl. Buď jste žádné úvěrové historie či mizerný úvěrové historie (a to myslím REALLY mizerný, protože citbank je emitent lol, obvykle problém nikomu se tělesná teplota).

Pokud nemáte kreditní historii, podívejte se http://clarkhoward.comZkontrolujte, jestli má radit za zřízení úvěru, a pokud ne zkuste si poslechnout jeho podcasty, abyste zjistili, jak a zjistit, jak NEMAJÍ být hloupá hotovosti s tím, co máte. Pokud máte špatné úvěry, on vám řekne, jak se PRÁVNĚ opravit, trvá nějakou dobu brácho a musíte platit dluhy, ale to lze udělat.

Poznámka k ADMIN a jakékoli jiné: Clark Howard se spotřebitel poradce. Ten prodává nic, ten inzeruje NIC, jeho spotřebitelů radí je nejen zdarma, ale je to zvláštní zájem zdarma. Přál bych si, že by mohla přinést užitek vám přátelé za mořem, ale nevím, kolik platí říká. Je zde ICON v Atlantě Gruzie, tak aby byl na národní úrovni syndikátní o provozování rozhlasového a profilované v listu Wall Street Journal.

Jsem si jist, Dave, máte ho někdo upřímný, jako ve Velké Británii, která vám pomůže (cz) trochu chlapi dostanete přes nepořádek z kreditní karty a velké podniky s určitou znalost a rovnocenně. On opravdu pomůže nám "malý kluci" bez očekávání měnovou získat od nás. Já jsem nijak spojen s Clark Howard nebo jeho internetových stránkách. Jsem vášnivým posluchačem jeho 15 let nebo tak, a mají "splněno" ho jednou při podpisu knihy. Ten by se mi vědět jestli jsem přišel a kopl ho do prdel. Vím, že když by schválit na své webové stránky nabízející zdarma, dobro, pomáhat lidem, dělá totéž. Je to skutečně VAŠE druh chlapa.
Old 21. srpna 2008, 15:51
Dárce Skupina

Ano, kdysi jsem ho poslouchat pořád, ale je to jen opravdu pozdě nyní se z nějakého důvodu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.