![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα φοβερό εμπειρία προσπαθούν να εγγραφείτε στο λογαριασμό που προτιμάτε. I υπογράψει κλικ επάνω και εισάγετε πληροφορίες και εγώ μου πάρει αυτή την απάντηση: "Ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με Newegg.com σας λογαριασμό που προτιμάτε και Εφαρμογή Αγαπητέ Paul Σας ευχαριστούμε για την αγορά προϊόντων Newegg.com Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσω ότι Newegg.com σας λογαριασμό που προτιμάτε αίτηση δεν μπορούσε να εγκριθεί αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια αίτηση μπορεί να μειωθεί. Για να βελτιωθεί η πιθανότητα η αίτησή σας θα πρέπει να εγκριθεί, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει τις πληροφορίες σας σωστά σε κάθε ένα από τα απαιτούμενα πεδία. Η αίτησή σας δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται με ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες. Σας προτείνουμε να προσπαθήσετε ξανά, αν νομίζετε ότι αυτό το μήνυμα αυτό ζητηθεί κατά λάθος. Θα λάβετε μια εμπιστευτική επιστολή στην διεύθυνση χρέωσης εντός 7 ημερών από ΗΠΑ μέσω αλληλογραφίας με πρόσθετες πληροφορίες. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας. Η Newegg.com Preferred λογαριασμός εκδίδεται από CITI, Salt Lake City, Utah και εξυπηρετείται από Ι4 Εμπορίου PO Box 5018, Timonium, MD 21094. " η επιστολή αναφέρει τότε ο λόγος είναι επειδή δεν μπορούσαν να ταιριάζουν με τίποτα με το i πληροφορίες;;; Έχω ζητήσει και ζήτησε να πάρει και να μεταφερθούν από την εξυπηρέτηση των πελατών να προτιμούν ώρας του λογαριασμού και του χρόνου πάλι και κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει. οποιοσδήποτε να έχει παρόμοια ζητήματα; σε ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα μπορούσε να είναι ότι δεν έχετε αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας, PE είναι βασικά μια iirc πιστωτική κάρτα και, αν δεν έχετε καμία πιστωτική ιστορία, δεν μπορούν να ελέγξουν σε αυτό. Έχω διατηρούνται πάντοτε ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια απάντηση από το newegg είναι να τους e-mail. Είναι εξαιρετικά γενναιόδωρη με αυτόν τον τρόπο (να είχαν πολλαπλές "free stuff" / εμπειρίες παραίτηση επιστροφής επιπλέον χρέωση), και δεν υπάρχει περιθώριο για παρανόηση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Τι είπε ο άνθρακα. Είτε δεν έχετε πιστωτικό ιστορικό ή μίζερη πιστωτικό ιστορικό (και εννοώ πραγματικά μίζερη, δεδομένου ότι citbank είναι η lol εκδότης, συνήθως το θέμα σε όλους τους κατόχους της θερμοκρασίας του σώματος). Αν δεν έχετε πιστωτικό ιστορικό, check out http://clarkhoward.com, Ελέγξτε αν έχει συμβουλεύσει για τη δημιουργία πίστωσης, και εάν δεν προσπαθήσουμε να ακούτε τα podcasts του να βρει τον τρόπο και να μάθετε πώς να μην είναι ηλίθιος με ό, τι σε μετρητά που έχετε. Αν έχετε την κακή πίστωση, θα σας πει πώς να τα νομίμως να το διορθώσουμε, παίρνει ένα αδερφέ, ενώ και εσείς πρέπει να πληρώσει τα χρέη σας, αλλά μπορεί να γίνει. ΣΗΜΕΙΩΣΗ να Διοίκηση και όποιων άλλων: Clark Howard είναι σύμβουλος του καταναλωτή. Πουλάει ΤΙΠΟΤΑ, που διαφημίζει ΤΙΠΟΤΑ, συμβουλεύει τους καταναλωτές του, δεν είναι μόνο δωρεάν, αλλά είναι ιδιαίτερο ενδιαφέρον δωρεάν. Μακάρι να μπορούσαν να επωφεληθούν σας λαοί πέρα από τη θάλασσα, αλλά δεν ξέρω πόσο λέει ισχύει. Είναι ένα εικονίδιο εδώ στην Ατλάντα της Γεωργίας, σε τέτοιο βαθμό που αυτός έχει κοινοπρακτικό σε εθνικό επίπεδο σχετικά με το ραδιόφωνο και διατομής στην εφημερίδα Wall Street Journal. Είμαι σίγουρος ότι ο Dave, έχετε κάποιον ειλικρινής σαν κι αυτόν στη Μεγάλη Βρετανία, που σας βοηθά να (μας) λίγο fellers ξεπεράσουμε το χάος των εταιρειών έκδοσης πιστωτικών καρτών και των μεγάλων επιχειρήσεων με κάποιες γνώσεις και ισότιμη βάση. Κάνει πραγματικά να μας βοηθήσει "λίγο παιδιά" που δεν προσδοκία της νομισματικής κέρδος από εμάς. Είμαι σε καμία περίπτωση δεν συνεργάζεται με Clark Howard ή του δικτυακού τόπου του. Είμαι άπληστος του ακροατή του για 15 χρόνια περίπου και έχουν "συναντήθηκαν" τον μία φορά σε ένα βιβλίο υπογραφή. Δεν θα με ξέρω αν ήρθε και κλώτσησε τον στον κώλο. Γνωρίζω όμως ότι θα εγκρίνει της ιστοσελίδας σας προσφέρει δωρεάν, ΚΑΛΗ, βοήθεια σε άτομα, που κάνει το ίδιο. Είναι πραγματικά ΣΑΣ είδους τύπος. |
|
| |||
| |||
| Ναι, χρησιμοποιείται για να τον ακούσουν όλη την ώρα αλλά είναι μόνο πολύ αργά τώρα για κάποιο λόγο.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η οριστικοποίηση My Order Στις Newegg Αύριο εξασφαλίζοντας Όλα είναι καλά! | PaintbalPunk 79 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 18 Δεκ. 2008 17:44 |
| Προβολές Newegg Καναδά !!!!!!!!!!!!!! | Bubba | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 7 Οκτ 2008 19:58 |
| NewEgg: AMD 5400 +, Antec Sonata w / PSU $ 100 | Carbon | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 14η Σεπ 2008 09:46 |
| NewEgg Bill Me αργότερα | lancerguy09 | Off Topic Συζήτηση | 1 | 25 Αυγ 2008 14:11 |
| Προτιμώμενη γεύση από το Linux; | LCD Monitor | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 21 Οκτ 2006 07:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |