![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam strašno iskustvo težak to potpisati gore za željeni korisnički račun. JA klik potpisati gore i unesite svoje podatke i ja dobiti ovaj odgovor: "Važnu poruku u vezi Vašeg računa Newegg.com Preferred Aplikacija Dragi Paul Thank you for shopping at Newegg.com Žao nam je obavijestiti vas da je vaš Newegg.com željeni korisnički račun zahtjev ne može biti odobrena u ovom trenutku. Postoji više razloga zašto aplikacija svibanj biti odbijena. Da biste poboljšali vjerojatnost Vaša prijava neće biti odobrena, molimo provjerite da li ste pravilno unijeli svoje podatke u svaku od traženih polja. Vaš zahtjev ne može biti obrađen s nepotpune ili netočne informacije. Ohrabrujemo vas da pokušate ponovo, ako smatrate da se ova poruka je potaknut u pogrešci. Primit ćete pismo povjerljive adrese za naplatu u roku 7 dana preko SAD-pošte s dodatnim informacijama. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, molimo ne ustručavajte se kontaktirajte nas. Newegg.com Preferirani Račun se izdaje Citi, Salt Lake City, Utah i servisirati po I4 Commerce PO Box 5018, Timonium, MD 21.094. " pismo onda kaže razlog je zato što nisu mogli odgovarati ništa s informacijama koje ja? Sam nazvao i pozvao i držati uzimajući prenesen iz službu za korisnike na željenu obzir vrijeme i vrijeme opet i niko ne može pomoć mene. tko ima slične probleme? hvala ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| može biti da te imati nijedan kreditni rejting, PE je u osnovi iirc kreditnu karticu i ako nemate kreditnu povijest se ne mogu provjeriti na njemu. Ive 'uvijek zadržala je najbolji način da dobijete odgovor od newegg je da ih e-mail. oni su vrlo velikodušni taj način (su imali više "free stuff" / naknade za odricanje iskustva), i nema prostora za nerazumijevanje.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Što Carbon, rekao je. Ili nemaš kreditnu povijest ili jebani kreditnu povijest (i mislim STVARNO jebani, jer citbank je izdavatelj lol, oni obično pitanje da bilo tko s tjelesne temperature). Ako nemate kreditnu povijest, check out http://clarkhoward.com, Provjerite je li on ima savjet za uspostavu kredit, a ako ne pokušajte slušati njegova Podcasts da saznate kako i da saznate kako NE biti glup s gotovinom ono što imate. Ako ste loše kredit, on će vam reći kako to pravno riješiti, dok se braco i morate platiti svoje dugove, ali može biti učinjeno. NAPOMENA da admin i bilo koji drugi: Howard Clark je potrošač savjetnik. On prodaje ništa, on reklamira NIŠTA, njegov potrošača savjetovati se ne samo besplatno, ali to je poseban interes za besplatno. Volio bih da bi mogao imati koristi li narod preko mora, ali ne znam koliko kaže on primjenjuje. On je ovdje u ICON Atlanta Georgia, toliko da mu je na nacionalnoj razini syndicated radio i profilirana u Wall Street Journalu. Siguran sam da Dave, imate netko iskren kao on je u Velikoj Britaniji koja vam pomaže (nama) malo dečki dobiti kroz nered kartičnih kuća i veliki posao s nekim znanjem i ravnopravno. On je uistinu nam pomoći "malo dečki" bez očekivanje novčane dobiti od nas. Ja sam ni na koji način povezane s Clark Howarda i njegove web stranice. Ja sam pohlepan slušatelja njegovih 15 godina ili na taj način i imaju "upoznali" ga je jednom na knjigu potpisati. On ne bi me znati ako sam došao do njega i nogama u dupe. Znam da će ipak odobriti Vaših web stranica koje nude besplatno, DOBRO, pomoći ljudima, on čini isto. On je zapravo VAŠ tip muškarca. |
|
| |||
| |||
| Da, ja se slušati ga sve vrijeme, ali on je na doista tek kasno sad za neki razlog.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |